Vladimir Vranjes is a Grundfos-ba igazolt

 
Mivel tizenegyen távoztak a bronzérmes Grundfos Tatabánya KC-tól a szezon végén, így megkezdődött a kék-fehéreknél is az erősítés. A Pick-Szegedből érkező Ilyés Ferenc után Tisza-parti csapattársa, a 34-szeres bosnyák válogatott Vladimir Vranjes is a Tatabányához igazolt. (2016.06.02)

Vladimir Vranjes

Marosi László, a tatabányai klub szakmai elnöke elmondta, hogy a 2016-17-es idényben már számítanak a 202 centiméteres (egyes források szerint „csak” 200 centi) beállósra. A Banja Lukán született majd' 110 kilós legény 27 éves. A 2013-14-es szezonban, miként Ilyés is a Pick-Szegeddel EHF-kupát nyert. De szerepelt a Kupagyőztesek Európa Kupájában és a Bajnokok Ligájában is. Hazáján és Magyarországon kívül játszott Spanyolországban, az Ademar Leon (2012-13) gárdájánál, ahol a közelmúltba visszavonult tatabányai klasszis, Díaz Ivo is eltöltött két esztendőt. Érkezésével egyértelműen „magasodik” a kék-fehér társaság, amely egyértelműen a klubvezetésen is a célja.


Vladimir kiváló adottságait mind védekezésben, mind támadásban tudja majd kamatoztatni – minden bizonnyal – a Tatabánya-drukkerek nagy megelégedésére. Vranjes úgy választotta a Grundfos KC-t, hogy még 2017. júniusáig szerződése volt a Tisza-parti alakulattal.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió