Ütötték-vágták, mégis győzött a Grundfos KC

 
A hétvégén Budakalász ellen játszott a Tatabánya férfi kézilabda csapata. A Grundfos KC – Vujovicsnak köszönhetően – az utolsó percekben megszerezte ugyan a győzelmet, de örömük nem volt éppen felhőtlen, mert alaposan leamortizálódott a társaság. (2016.12.11.)

Grundfos KC

Harsányi a derekát húzta meg a bemelegítésnél, így a játékot sem tudta vállalni; Székely kapust arcon dobták, aminek következtében az egyik szemével még a meccs végén sem látott. Mint kiderült, megsérült a retinája, amit azóta már meg is műtöttek; Bozovicsot durván fellökték, amit szerencsére megúszott egy enyhe agyrázkódással; Sipos – addig is problémás – vállát pedig alaposan hátrafeszítették, végül a 13. fordulóban - négy másodperccel a meccs lefújása előtt - brutálisan bántalmazták Vujovicsot. A Budakalász kézilabdása előbb piros, majd kék lapot kapott, azaz nem csak kiállították, de fel is jelentették. A tatabányai sértett értékesítette a büntetőt, ezzel megszerezte a győztes gólt. A nyertes mérkőzésből a kék-fehérek szurkolói is kivették részüket, vagy száz torokból szólt a biztatás: Hajrá Tatabánya!

 

JEGYZŐKÖNYV

Budakalász – Grundfos Tatabánya KC 25-26 (14-13)

Budakalász, 300 néző, vezette: Bíró Á., Kiss O.

Tatabánya: Székely M. – Vujovics 7, Ilyés 3, Juhász Á., Vranjes 2, Leimeter 3, Pásztor Á. 3. Csere: Tóth M. (kapus), Sipos A., Szöllősi B. 3, Grigoras 2, Dénes, Szöllősi Sz. 2, Bozovics 1. Edző: Matics Vladan.

Az eredmény alakulása, 3. p.: 1-3, 7. p.: 5-5, 13. p.: 9-7, 20. p.: 11-7, 29. p.: 13-11, 35. p.: 17-17, 43. p.: 18-20, 50. p.: 22-22, 57. p.: 23-25.

Kiállítások: 8, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 0, illetve 3/3.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió