Őszi bajnok a Tatai AC

 
A női kézilabda NB II-ben az elhalasztott őszi találkozón győzött a Tatai AC a salgótarjániak ellen, ezzel őszi bajnok lett. A tavaszi szezon a hétvégén kezdődik, amelyen Dorogon lép pályára Csányi Gábor vezetőedző alakulata. (2015.02.17.)

Tatai AC – Salgótarjáni Strandépítők 28-26 (15-9).

A legjobb tatai góldobók: Kulcsár Gyöngyi 9, Völgyi Ágnes 6 (képünkön).

– Az elején jól védekeztünk és hamar előnybe kerültünk. Végig vezettünk, és bár a vége szoros lett, egy pillanatig nem forgott veszélyben a győzelmünk. Kicsit idény eleji volt a forma, de küzdöttünk, örülök a győzelemnek – értékelt röviden Csányi Gábor vezetőedző.

 

– Az első félidő nagyon jó volt, jól védekeztünk és elöl is hatékonyak voltunk. A második harminc percben már becsúszott néhány hiba, de végig kézben tartottuk a meccset. – tette hozzá Kulcsár Gyöngyi, aki 83 találattal vezeti a góllövőlistát.

 

Az őszi végeredmény: 1. Tatai AC 20, 2. Szent István 20, 3. Dorog 17 pont.

 

Junior NB II.: Tatai AC – Salgótarján 17-40 (7-21). Legjobb tatai góldobók: Kurcsik Nóra, Nyitrai Viktória 5-5. – 4-4-ig jól tartottuk magunkat, aztán kijött az ellenfél nagyobb tudása. Fiatal csapatom megpróbálta felvenni a versenyt a jóval idősebb és nagyobb termetű vendégekkel, de ez csak helyenként sikerült. Amikor fegyelmezetten végig tudtuk vinni a figurát, akkor általában góllal zártuk a támadást – mondta Gubicza István, a fiatalok edzője.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió