Megkezdte a felkészülést a Matics-csapat

 
Az első edzésen meglehetősen foghíjas volt a Grundfos TKC kerete, de ez nem véletlen, hiszen Szöllősi Szabi, Harsányi Geri és Juhász Ádi a magyar válogatottal egy dániai tornára készül, délszláv és román válogatott játékosaink pedig saját nemzeti csapatukban „gyakorlatoznak”. (2017.01.08)

Újra edzésben a Grundfos TKC           

– Mivel zsúfolt évad elé nézünk, a legfontosabb amit kívánhatok, hogy kerüljenek el bennünket a sérülések, mert akkor minden posztra jutna két játékosunk – emelte ki Matke. – Az eredményekben a prioritást a bajnokság jelenti. Megnyugtató, hogy van néhány pont előnyünk a Csurgóval és Füreddel szemben. Persze a Magyar Kupában is el szeretnénk jutni a négyes fináléig. Azt hiszem, az EHF-kupában az elsődleges célt, a csoportkörben képviselhetjük Magyarországot.

Tavasszal több mint húsz tétmérkőzés vár a srácokra. Február 2-án már MK-meccset játszanak Ilyés Feciék, nyolcadikán pedig a Maccabi Tel-Aviv gárdáját fogadják az EHF-kupában.

– A szezon első felében azért forgattam gyakran a csapatot, hogy mindenki kellő önbizalommal és játékperccel rendelkezzen, ha helyt kell állnia – hangsúlyozta a szakvezető. – Néhányan ezt a szememre is vetették, hogy miért nem győztünk egyik vagy másik együttes ellen nagyobb különbséggel. Erre a fenti edzői elképzeléseim adnak magyarázatot. Ezt a tendenciát, mivel ennyi feladatunk lesz, tovább is folytatjuk. Azért kár, hogy a nemzetközi találkozóinkat Győrben kell megvívnunk. Egy Kolding, illetve Magdeburg ellen hazai pályán nagyobb sanszunk lett volna, merthogy az Audi Aréna nem lesz tele a szurkolóinkkal, azt biztosra veszem. Így ha Győr közel is van, mégsem játszhatunk igazán otthon. Titokban abban reménykedem, hogy azért meglepetés-csapat még lehetünk, de ennél tovább nem álmodom.

Férficsapatunk január 20-án Balatonfüreden vívja első előkészületi mérkőzését.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió