Győrben játssza EHF-kupa meccseit a Grundfos

 
Február 8-án nemcsak női bajnoki meccset rendeznek a győri Audi Arénában, hanem a Grundfos Tatabánya KC is ezen az estén fogadja a Maccabi CASTRO Tel Aviv gárdáját a férfi EHF-kupában. Jó hír, hogy a két meccs egy jeggyel látogatható, külön az EHF-kupa találkozóra nem adnak ki belépőt. Azok az érdeklődők, akik a Tatabánya nemzetközi meccsére szeretnének belépőjegyet vásárolni, a Győri Audi ETO KC – Vác találkozóra váltsák meg. Online a jegymester.hu-n, személyesen a győri látogatóközpontban a Baross utca 21. szám alatt, valamint az Audi Aréna shopjában lehet jegyet váltani. (2017.01.25)

Győrben játszik a Tatabánya az EHF-kupában

A Tatabánya további két, győri rendezésű EHF-mérkőzése:

2017. március 4. 15:00 Grundfos Tatabánya KC – KIF Kolding
2017. április 1. 15:00 Grundfos Tatabánya KC – SC Magdeburg

- Örömmel adunk lehetőséget a Tatabánya vendégszereplésének. A Győri Audi ETO KC minden segítséget megad, hogy minél komfortosabban sikerüljön belakniuk az Audi Arénát, és reméljük, hogy jól szerepelnek majd a fiúk itt Győrben is. Bízom benne, hogy a sportszerető győri nézők és szurkolók közül sokan maradnak itt a tatabányai férfi kézisek mérkőzésére, és szurkolnak majd nekik – mondta a gyorietokc.hu-nak dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

- Köszönjük Győr városának, az Audi Aréna üzemeltetőjének és a Győri Audi ETO KC csapatának, hogy lehetővé tették szereplésünket ebben a fantasztikus létesítményben. Mindhárom EHF Kupa meccsünket az Audi Aréna Győrben játsszuk le, először február 8-án a Maccabi CASTRO Tel-Aviv ellen. Számítunk a sportszerető győriek támogatására is! – mondta Marosi László, a Tatabánya klubelnöke.

Forrás: kemma.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió