Grundfos TKC: Boldog Karácsonyt Tatabánya!

 
Először azt hitték a szurkolók, hogy a csoda csak egy félidőn át tart, de a Matics-csapat megtette azt a szívességet a drukkereknek, hogy egy egész órán át álmodjanak. A 14. fordulóban a mieink bravúros döntetlent (18-18) harcoltak ki a jóval esélyesebb, BL-résztvevő, európai topcsapatnak számító, a Szeged ellen. (2016.12.19)

Szenzációs döntetlen a Szeged ellen


A feszültség az első pillanattól kezdve tapintható volt. A csapatok óvatosan kezdtek. Leghamarabb a kapusok lendültek bele. Olyannyira, hogy a Tisza-partiak 20 perc alatt mindössze négyszer vették be Székely Marci hálóját, aki bravúrt-bravúrra halmozott, miközben szegedi kollégája is „szépen” tette a dolgát. A hazaiak, a közönség hangorkánja mellett fokozatosan növelték előnyüket. Ám a Szeged, az első játékrész a hajrában visszakapaszkodott.

A második félidő még több izgalmat hozott. A kék-fehérek nagyon és nagyot küzdöttek, de a 45. perc tájékán úgy tűnt, elfáradtak. A szíve azonban vitte előre a tatabányai fiúkat. Ekkor a publikum már felállva, tapsolva űzte, hajtotta kedvenceit. A házigazdák ezt a fergeteges a buzdítást egy szenzációs pontszerzéssel hálálták. A meccs utolsó pillanatai így is kaotikusak voltak... A vendégek azt kifogásolták, a bíróknál, hogy a hazaiak szabálytalanul akadályozták meg a középkezdést. Mi azt láttuk, hogy Thiago Petrus, a kezdést követően, kapura lőtte a labdát, majd megszólalat a találkozó végét jelző duda...

EDZŐI VÉLEMÉNY:


Matics Vladan: - Ez egy élmény volt. Megérdemeltük a pontszerzést. Le a kalappal a társaság előtt, amelyik egy kifejezetten jó évet tudhat maga mögött. Úgy gondolom, egy szerethető csapata van Tatabányának.
Juan Carlos Pastor: - Támadásokban sokat hibáztunk. Az utolsó hazai gólt követően szabálytalanul akadályozták meg a „labda-felhozatali” szándékunkat, de hogy óvunk-e, arról a klubvezetés dönt.

JEGYZŐKÖNYV


Grundfos Tatabánya KC – Szeged 18-18 (9-8)
Földi Imre Sportcsarnok, 1100 néző, vezette: Andorka, Hucker.


Tatabánya: Székely M. – Grigoras 1, Vranjes, Harsányi 2, Dénes, Szöllősi Sz. 1, Bozovics 7. Csere: Juhász Á. 2, Vujovics 5(3), Sipos A., Dénes, Ilyés, Szöllősi B., Leimeter. Edző: Matics Vladan.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió