Búcsúzunk Radnai Nándortól

 
A megyei sportszövetségek szövetsége és a Komárom-Esztergom Megyei Kézilabda Szövetség (KEM KSZ) fájó szívvel tudatja mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy február 17-én, hosszan tartó súlyos betegség után, 67 éves korában elhunyt Radnai Nándor, a KEM KSZ elnökhelyettese (főtitkára). (2015.02.23.)

A Tatai AC tiszteletbeli elnökségi tagja, aki korábban szakosztályelnökként és elnökségi tagként ténykedett a patinás egyesületben, rengeteget tett szeretett sportjáért, a kézilabdáért. Hihetetlen munkabírása volt, ő soha nem panaszkodott, végezte önként vállalt feladatát, mintha ez lenne a világon a legtermészetesebb. Sok szép sikert megélt, sőt azok aktív részese is volt.

 

Munkássága alatt a Tatai AC férfi kézilabdásai két alkalommal is az NB I-be kerültek, erre roppant büszke volt. A megyei szövetségnél ő volt Szappanos István elnök jobbkeze. Az NB II-es és a megyei bajnokságok, valamint az utánpótlás versenyeztetés területén is kiváló munkát végzett.

 

A KEM KSZ nemzetközi kapcsolatai minta értékűek, és ebben Radnai Nándor volt Szappanos István mellett a mozgató rugó. Tisztelték becsülték Rajna-Pfalzban, a felvidéken, Erdélyben, és még sorolhatnánk. Soha egy hangos szó nem hagyta el a száját. Ezt sokan azért is tartották különösnek, mert Radnai Nándor katonatiszt volt (alezredes) nyugdíjazásáig Tatán, és ebben a „szakmában” súlya van az emelt hangú beszédnek. Szerették is emberséges hozzáállásáért katonái és tiszti beosztású társai is.

 

Halálával nagy vesztesség érte a kézilabdás társadalmat. Rettentően fog hiányozni, mondta Szappanos István, aki voltaképpen többet volt együtt munkája során Radnai Nándorral, mint a családjával. Nagyon megviselte a derék sportember halála. A Komárom-Esztergom Megyei Kézilabda Szövetség és a Tatai Atlétikai Club saját halottjának tekinti Radnai Nándort, akitől február 25-én (szerdán) 11 órakor vesznek végső búcsút Tatán, a Környei úti temetőben. Emlékét örökké megőrizzük!     Péntek Sándor

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió