Várhidi: Bontják fel szerződésüket a külföldiek

 
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya felmentette tisztségéből az olasz vezetőedző Bruno Giordanót, akit Várhidi Péter szakmai igazgató váltott. A volt szövetségi kapitány egy interjúban megvilágította a váltás hátterét. (2016.04.20.)

Kevesen voltak edzésen

„Amikor idejöttem, megbeszéltük, hogy folyamatosan egyre több játékost építünk be a csapatba, hiszen a jövőképe a magyar futballnak nem az, hogy külföldi játékosokból alkotott csapat szerepeljen. Mivel az utolsó öt mérkőzést lejátszva volt még esélyünk arra, hogy az élmezőnyt megszorongassuk, úgy döntöttünk, hogy a legjobb tizenegyet játszatjuk, természetesen az edzőnek erre lehetőséget biztosítottunk. Ő úgy gondolta, hogy a legjobb játékos az a tizenegy légiós, aki pályára lépett. Ezzel nem volt semmi baj, viszont amikor látszott, hogy nem tudunk versenyre kelni az élcsapatokkal a feljutásért, akkor felhívtuk a figyelmét, hogy jöjjön a B-terv, nézzük meg a magyarokat, hogy mit tudnak, hiszen nekünk a jövő csapatát kell építenünk. Ebben ő nem volt partner. Ezért muszáj volt egyszer-kétszer szólni neki, majd harmadjára már elváltak az útjaink” – idézi a kefoci.hu Várhidi Pétert, aki a keretben bekövetkező változásokról is beszélt.

„Folyamatosan bontják a szerződést a külföldiek, folyamatosan azért, mert már nem volt meg igazán az a motiváció, ami kell. Mennek vissza a saját országukba, és ott próbálnak szerencsét a jövőben. A két Giordano papíron még a klub tagja, de nem jelentek meg az edzésen. Ha ők úgy gondolják, hogy csak addig játszanak itt, amíg az édesapjuk az edző, akkor mi ezt tiszteletben tartjuk, könyörögni nem fogunk senkinek. Pelajiasz, Remo és Heras sérült, Bottone szerződést bontott. Holi, Sztanisics, Agüero, Javi Rosa, Kopúnek most is a keret tagja.”

Forrás: kefoci.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió