Tanévindító labdarúgó fesztivál a Cziboron

 
A Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett OTP Bank Bozsik Intézményi Program keretein belül tanévindító grassroots fesztivál került megrendezésre a komáromi Czibor Zoltán Városi Sporttelepen. (2016.09.11)

Ovifoci Komáromban



A Komárom körzetébe tartozó 10 óvoda összesen 75 gyermeklabdarúgója vett részt a labdarúgó fesztiválon. A hagyományos torna rendszerű lebonyolítás helyett igazi fesztivál hangulatot varázsoltak a szervezők. Összesen 8 állomáson ügyeskedtek a jövő reménységei pályafelügyelők és sportcsoportvezetők segítségével.

A teljesítendő feladatok között volt hagyományos kétkapus játék, négykapus játék, játékos sorverseny, fogójáték, labdás ügyességfejlesztés és labdavezetések. A fesztivál hangulatot növelte a nyarat időző gyönyörű időjárás és a szépszámú szülői közösség érdeklődése. A tanévindító grassroots fesztiválon tiszteletét tette a Komárom Városi Sportegyesület labdarúgó szakosztályának számos vezetője és edzője nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy a felbukkanó tehetségeket az egyesület felé csábítsa, akik aztán a legjobb körülmények között folytathatják tovább a sportág minél magasabb szinten történő elsajátítását.

Az esemény szervesen illeszkedett a nemzetközi grassroots hét körébe, melynek keretein belül Európa összes UEFA tagállamában ehhez hasonló rendezvények kerültek megszervezésre. A megmozdulás célja az, hogy felhívja a figyelmet a gyermeklabdarúgás és az utánpótlás fontosságára és a benne résztvevőkben tudatosítani a játék tiszteletének és szeretetének fontosságát.

A hazánkban életre hívott grassroots hét kiemelkedő eseménye az országos Tanévnyitó Fesztivál lesz több száz gyermek részvételével. A nagyszabású eseménynek a magyar nemzeti labdarúgó válogatott edzőcentruma ad otthont a Pest megyei Telkiben.

A fesztiválon résztvevő óvodák:

Napsugár, Szivárvány, Kistáltos, Gesztenyés, Tóparti, Csillag, Szőnyi Színes, Szent Imre, Nagyigmánd Kincseskert, Almásfüzitői Sün Balázs

A rendezvény házigazdái voltak: Beigelbeck Attila a Komárom VSE Elnöke, Bozsik Péter a Komárom VSE utánpótlás szakmai igazgatója, Herczeg Csaba a Komárom VSE labdarúgó szakosztályának vezetője és Vígh László a Komárom VSE NB. III-as felnőtt csapatának vezetőedzője.

A rendezvény szervezői voltak : Kocsis Sándor edző, az óvodás labdarúgás helyi szervezője, Nagy Gábor a Komárom VSE U7-es csapatának edzője és a Bozsik korosztályok szakmai koordinátora és Vörösházi Tibor a Bozsik Intézményi Program körzeti szervezője.

A fesztivál végén minden résztvevő labdarúgó a szervezők jóvoltából csokoládét és szívószálas üdítőt vehetett át jutalmul. A rendezvényt közös értékelés és fényképezkedés zárta. A Komárom körzetébe tartozó óvodák körében nagyon népszerű a labdarúgás. A szervezők bíznak benne, hogy az ilyen színvonalas rendezvényekkel továbbra is fenn lehet tartani a foci és a Bozsik program népszerűségét.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió