Szenzáció: a Dorog kiverte az MTK-t!

 
Az NB II-es Dorog csapata jutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Magyar Kupában, miután hazai pályán 1:0-ra legyőzte az élvonalbeli MTK csapatát. (2016.12.01)

MNK: Dorog-MTK 1:0

 

A kupaforduló „nagy durranást” az MTK kiesése jelenti, a kék-fehérek Dorogon, a Buzánszky Jenő Stadionban kaptak ki 1–0-ra. A másodosztályú csapat győztes gólját a csereként pályára lépő Bor Dávid szerezte a 75. percben. A fővárosiakon az sem segített, hogy a második félidőben Torghelle Sándor, Varga Szabolcs és Szatmári Lóránd is beállt.


DOROGI FC (II.)–MTK BUDAPEST 1–0 (0–0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 500 néző. Vezette: Bogár Gergő (Pápai Zoltán, Máyer Gábor)
DOROG: Zima – Nagyházi, Kovács I., Bora, Füredi – Hauser (Grabant P., 74.) – Szedlár, Hartyán, Perovics (Bor, 74.), Grabant B. – Icsó (Vígh Á., 68.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
MTK: Groppioni – Okuka, Poór, Baki, Vadnai – Kanta J., Katona M. (Varga Sz., 74.), Vass Á. – Gera D. (Szatmári I., 85.), Nikac (Torghelle, 63.), Ramos. Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz
Gólszerző: Bor (1–0) a 75. percben

 

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs: – Gratulálok csapatomnak. Óriási fegyvertényt hajtottunk ma végre, az NB I egyik meghatározó csapata ellen sikerült a továbbjutás. Fegyelmezetten lezártuk a területet az ellenfél előtt, az ellentámadásokból veszélyes helyzeteket tudtunk kialakítani, s megérdemelten nyertünk a helyzetek alapján.
Teodoru Vaszilisz: – Gratulálok a Dorognak. A kidolgozott helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, s a futball törvényei szerint ez vereséget jelent.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió