Névadó szponzor az Eurotrade Kft.

 
Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága szerződést kötött az Eurotrade Kft-vel, így a cég a megyei II. osztályú bajnokság névadó szponzora lesz. (2015.08.15.)

A sajtótájékoztatón jelen volt Khéner László MLSZ megyei igazgató, Szűcs Attila, az Eurotrade Kft. ügyvezető igazgatója, dr. Kancz Csaba MLSZ megyei elnök, valamint Popovics György MLSZ megyei elnökségi tag.

Khéner László elmondta, számos támogatója van a megyei futballnak is, ebből is látszik, hogy nemcsak a professzionális, hanem az amatőr focit is egyre többen patronálják. – Örömteli, hogy újabb vállalat tette le a voksát a labdarúgás mellett – kezdte Khéner László. – Úgy gondolom, nagyon sok mindenben léptünk előre mostanában, gondolok akár az infrastruktúra korszerűsítésére, de a tömegesítés tekintetében is fejlődtünk. Komárom-Esztergom megyében 4800 főről hétezerre emelkedett az igazolt focisták száma az elmúlt négy esztendőben. Elindult az öregfiúk bajnokság is, ráadásul most nyáron rajtol a női U17-es pontvadászat. Tizennégy műfüves játéktér épült a közelmúltban, különböző méretekben, 20x40 méterestől kezdve egészen a grund- és nagypályákig. A megyei társadalmi elnökség az MLSZ támogatásával több millió forintot osztott szét úgy, hogy utóbbi adta a különböző hozzájárulások csaknem hetven százalékát. Az amatőr klubjaink költségei is csökkentek az elmúlt években. Beérkeztek már a nevezések a következő idényre, sőt, új települések csatlakoztak hozzánk. Újraindult a futball Dunaalmáson, Súron, Bajóton, illetve Oroszlány is indított második számú csapatot. Körülbelül csaknem hatvan sportegyesület, 380 együttese vesz részt a megyei bajnoki osztályokban, és csaknem százharminc játékvezető működik közre – részletezte a vezető.

Szűcs Attila úgy fogalmazott, azért álltak a megyei II. osztály mellé, mert már fiatalként is nagyon szerette futballt. Egyrészt így ez személyes ambíció, másrészt rendületlenül hisz abban, hogy a labdarúgásnak mekkora közösség és társadalomszervező ereje van.

Dr. Kancz Csaba kiemelte, a legfontosabb, hogy szélesedjen a bázis, vagyis minél több fiatal csatlakozzon ehhez a sportághoz. Majd hozzátette, külön öröm, hogy a női futball is egyre népszerűbb napjainkban.

Popovics György azt hangsúlyozta, hogy nagyon meghatározó a másodosztály szponzorációja is, ugyanis a megyei első osztálynak úgymond ez az „előszobája”, hiszen felkészíti a feljutó csapatokat arra, hogy helyt tudjanak állni magasabb szinten is.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió