Nemzetközi futballtorna zajlott Monostoron

 
 Idén már második alkalommal szerveztek nemzetközi labdarúgó tornát Koppánymonostoron, a Berecz Dezső Sporttelepen. Az eseményen mintegy 300 kis futballista rúgta a bőrt, az U9-es, az U 10-es és az U11-es korosztályból. (2016.11.04)

Monostor Kupa 2016


 
- A tavasszal rendezett esemény édesapám tiszteletére a Berecz Dezső nemzetközi torna elnevezést kapta, most pedig Monostor-kupa néven hirdettük meg a versenyt. Örömmel mondhatom, hogy több nagynevű csapat is elfogadta a meghívást, itt volt az MTK, a BVSC, a Dorog és a Lábatlan, de jöttek Észak-Komáromból, Pozsonyból és más szlovákiai városokból is - mondta ifj. Berecz Dezső.

A KMSE jó kapcsolatot ápol a külföldi utánpótlás csapatokkal, rendszeresen járnak nemzetközi utánpótlás tornákra is.

- Remek a mérkőzések hangulata, igazán profi a szervezés. Nagyon örülünk, hogy ismét itt lehetünk. Utánpótlás csapatunk pár éve alakult a 2008-as korosztály számára Pozsony Vrakuna városrészében. Heti három alkalommal tartunk edzést - tudtuk meg a pozsonyi edzőtől, Anton Danieltől.

A Berecz Dezső Sporttelep négyfelé osztott pályáján egész nap 16 csapat rúgta a labdát. A hazaiak délután kerültek sorra.

- Ezek a nemzetközi tornák jó lehetőséget teremtenek arra, hogy tanuljunk egymástól. Célunk, hogy a magyar labdarúgást felemeljük - tette hozzá ifj. Berecz Dezső, aki szerint az MLSZ koncepciója az utánpótlás nevelésre jó eredményeket hozhat. Emellett elengedhetetlen a fiatalok motiválása is.

A Monostor-kupáról minden csapat éremmel tért haza, külön díjazták a legjobb játékost, góllövőt és kapust is.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió