Megyei együttműködés az NB II-ért

 
A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában a hétvégén mindkét megyei csapatunk győzött. Különösen a Tatabánya FC sikere értékes – a Dorog számára, ugyanis a 2:0-s eredmény azt jelenti, hogy a feljutást érő második helyre léphetett Németh Szabolcs csapata. (2016.04.25.)

Tatabánya - MOTIM 2:0
MTK II-Dorog 0-1 (0-0)
Dorog: Szemerédi - Fekecs, Hauser, Berkó, Fürjes - Kovács, Mészáros (Vígh, 66.), Sitku, Perovic (Nagyházi, 85.) - Szedlár, Kun (Reznek, 53.) Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Vígh (70.)

Németh Szabolcs, vezetőedző (Dorogi FC): – Gratulálok csapatomnak a mai mérkőzéshez, és ellenfelünk is az eddigi szép sorozatához. Komoly céljaink vannak, szeretnénk feljutni az NB II-be, ehhez ma mindenképp nyerünk kellett. Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk egy góllal, külön öröm, hogy ezen a nehéz talajon is ilyen mérkőzést produkáltunk. Sokkal agresszívabban játszottunk, mint a kék-fehérek, nem engedtük kibontakozni őket, a párharcokat pedig rendre megnyertük. Ez kellett a sikerünkhöz.

 

Tatabánya-Mosonmagyaróvár 2-0 (0-0)

Tatabánya: Rigó - Rosa, Holi, Stanisic, Csemer - Kopunek, Demjén, Farkas V., Szabó R. (Krupánszki, 85.) - Aguero (Sasha, 91.), De Mesa (Folmer, 74.)
Gólszerző: Szabó R. (58., 69.)

 

Fotó: kefoci.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió