Megyei amatőr válogatott mérkőzés

 
Komárom-Esztergom megye-Galánta felnőtt labdarúgó amatőr válogatott mérkőzést tartottak Komáromban, a Czibor Zoltán Sporttelep műfüves pályáján. Az összecsapást a vendégek nyerték 2-1 arányban. (2016.11.08)

KEM-Galánta válogatott mérkőzés



Baranya István szövetségi edző úgy fogalmazott, régi a kapcsolata a Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságnak a galántaiakkal, azonban a két felnőtt alakulat most találkozott először, mert eddig csak a gyerekek léptek egymás ellen pályára.

 

Sajnos annyi negatívuma volt a meccsnek, hogy nehezen tudtuk összeszedni a játékosainkat a csapatba. De nagyon jó, taktikai szempontból is remek színvonalú mérkőzést láthattunk. Mondhatjuk azt is, hogy magasabb nívójú volt, mint egy megyei rangadó, akár NB-s szintű meccs. Tavasszal meghívást kaptunk Galántára, amit örömmel el is fogadtunk. A nap egyébként kötetlen baráti vacsorával, beszélgetéssel, tapasztalatcserével zárult.


Boros György edző elmondta, új válogatottat kell építeniük, hiszen a tavalyi együttesből sokan távoztak.

 

– Egy 22-24 fős keret lett volna behívva a találkozóra, de sajnos csak tizenketten jelentek meg különböző okok miatt. Ennek ellenére jól álltak a srácok a mérkőzéshez, a kihíváshoz, hiszen végül egy izgalmas, jó iramú meccset láthattunk. A mieink birtokolták többet a labdát, több veszélyes helyzetet is kidolgoztunk, de ezek sajnos kimaradtak. A játék képe alapján jobban játszottunk, mint a szlovák csapat, és erőben is eredményesebbek voltunk – emelte ki Boros György.


 
Jegyzőkönyv
Komárom-Esztergom megye-Galánta 1-2 (1-1)
Komárom-Esztergom megye: Sándor – Bukovecz, Fehér, Dékány, Kovács S., Simonka, Király, Fodor, Rába, Koller (Kovács K., 55.), Szőke. Edző: Baranya István, Boros György.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió