Labdarúgó NB III.: Megújult a Dorog

 
 A labdarúgó NB III., Duna-csoportjában megyei csapataink közül csak a sárisápiak szenvedetek vereséget. A dorogiak Haász Sándor irányítása alatt megújultak, az elmúlt heti értékes egy pont után most három ponttal lettek gazdagabbak a bányászvárosiak. (2008.11.01.)
A labdarúgó NB III., Duna-csoportjában megyei csapataink közül csak a sárisápiak szenvedetek vereséget. A dorogiak Haász Sándor irányítása alatt megújultak, az elmúlt heti értékes egy pont után most három ponttal lettek gazdagabbak a bányászvárosiak. (2008.11.01.)
 
Dorog - Törökbálint 3-1 (0-0)
 
Dorog,  200 néző, vezette: Makk László( Makk Péter, Riesinger Mihály)
Dorogi FC: Grósz, Egeresi, Farkas, Papes, Robotka, Méhes, ( Janetka ) Szoboszlai, ( Góman ) Nász, Merényi, ( Góman ) Takács, Csépányi, ( Marcsó ). Edző: Haász Sándor
 
Jók: Grósz, Farkas, Nász, Csépányi, Góman.
 
 A mérkőzés rövid krónikája: 16. p. Róza 28 m-es nagy erejű lövését Grósz remek érzékel tolja a felső léc fölé.
19. p. Csépányi ügyesen perdít Merényi elé, aki futtából alig lő a bal kapufa mellé. 22. p. Bábik kerül jó helyzetbe, de 10 m-es veszélyes lövése elkerüli a jobbalsó sarkot. 46. p. Nász a baloldalon remekül megy el, beadását Csépányi 10 m-ről kapásból parádésan lövi a bal felső sarokba, 1 – 0. 57. p. Nász emel Csépányi elé, aki remekül hagyja faképnél a vendég védőket, és 12 m-ről ismét kilövi a bal felső sarkot.   2 – 0.  63. p. A vendégek egy cseles szabadrúgást követően Bábik révén szépíteni tudnak. 2 – 1. 73. p. Nász remekül ugrik ki, de a lövés pillanatában egy védő közbe tud lépni.
    79. p. A csereként beállt Góman a baloldalon megforgatja vendégek védelmét, pontos beadását az érkező Csépányi 5 m-ről fejeli a kapu közepébe. 3 – 1.
 
Az első félidőben még egyenlő erők küzdelmét hozta, de a második félidőben a dorogi csapat Csépányi vezérletével kihasználta a lehetőségeit, és megérdemelten tartotta otthon a három bajnoki pontot.
 
 A 14. forduló a Csillaghegy - Dorogi FC mérkőzés lesz 2008. 11. 09-én (vasárnap) 13.30-kor
 
                                              Kiss László

 Velence - Sárisáp 4-2 (2-1)

 Velence, 350 néző, vezette: Bial P. (Kreisz Gy., Bartkó E.)
VELENCE SE: Krencz S. - Gróf A., Keller J. (Totsche G.), Kakas J., Kovács K. - Király G. (Czottner F. ), Tiber Sz. (Vitányi D.), Csanádi J., Tóth A. - Pál I., Németh Zs.. Edző: Miskovicz Bálint.
SÁRISÁP-SIKÉR SE: Prohaszka - Szabó N. (Mali G., Ligeti A.), Sováb Z., Győri Z., Szalay N. - Zsemberi G., Bognár I., Galambka G., Ságodi Sz. - Papp D. (Kiss G.), Makutima N. Edző: Nagy Zsolt.
 
Gólszerző:  Pál I. (2), Németh Zs., Tóth A., ill. Makutima N., Kiss G.
 
A 75. percben 3-1-es állásnál a sárisápi Makutima Noah kapu mellé rúgta a büntetőt.
 
MISKOVICZ BÁLINT: - Ezek a mérkőzések a legnehezebbek, de mindent megtettünk annak érdekében, hogy nyerjünk. Valamelyest gyengébben futballoztunk, mint az elmúlt hetekben, de így is több góllal kellett volna győznünk.
NAGY ZSOLT: - Olyan mérkőzésen, amelyen ,,tálcán” kínáljuk a helyzeteket az ellenfélnek, és azokat ki is használja, míg mi tizenegyesből sem tudunk gólt szerezni, nem is születhet más eredmény a részünkről, mint vereség.

További eredmények

Soroksár - Dunaharaszti 2-0

Csepel - Környe 0-0
Szigetszentmiklós - Siófok II. 0-1

Velence - Sárisáp 4-2

III.Kerület - Balatonlelle 2-3
Fehérvár II. - Csillaghegy 1-3
Mór - Pénzügyőr 0-0

Az NB III., Duna-csoport állása

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió