Labdarúgó NB III.: Ez jó hétvége volt

 
 Győzött a Dorog és a Sárisáp, egy pontot hozott idegenből a Környe. Ennél szebb hétvégét nem kívánhatunk a megyebeli szurkolóknak (2008.10.13.)
Győzött a Dorog és a Sárisáp, egy pontot hozott idegenből a Környe. Ennél szebb hétvégét nem kívánhatunk a megyebeli szurkolóknak (2008.10.13.)
 
Dorogi FC - FC Fehérvár 1 - 0 ( 1 - 0 )
 
Dorog, 300 néző, vezette: Bánki György ( Kovács Gábor, Lovász László. )
Dorogi FC: Grósz - Joó, Farkas, Bitter, Merényi, Nász, Méhes, ( Szoboszlai ) Janetka, ( Bedő ) Marcsó, Aradi, Egeresi, (Kopányi ). Edző. Haraszti János
 
Jók: Farkas, Aradi, Nász Grósz.
 
 A mérkőzés rövid krónikája:  6. perc. Joó jobboldali beadását a menteni igyekvő Czuczi a saját kapujába helyezi. 1 - 0 (öngól). 34. p. Lázár lép ki a hazai védők közül, de Grósz a nyolcméteres lövést nagyszerűen hárítja. 37. p. jobboldali beadást követően Disztl a felső lécre lő, a kipattanó labdát balról ívelik középre amit Csák 6 m-ről fejel kapura, de Grósz menteni tud. 41. p. Aradi csúsztatását Nász 14 m-ről kapásból alig lövi a bal sarok mellé. 43. p. Magyar 22 m -es szabadrúgása a jobb kapufáról vágódik a mezőnybe.
57. p. Janetka jobboldali beadását Aradi a felső lécre fejeli, és a visszapattanót Nász Szilárd 8 m-ről alig lövi fölé. 79. p. Aradi remekül tálal Nász elé, akinek 12 m-es lövését vendégek kapusa bravúrral menti szögletre. 81. p. Czinger ugrik ki a hazai védők közül, de lövését Grósz magabiztosan hárítja.
 A hazaiak megérdemelten tartották otthon a három bajnoki pontot az igen jó fehérvári csapattal szemben. Ezzel megtört a jég, és hosszú idő után ismét győztek a dorogiak.
 
A következő bajnoki mérkőzés a III. Kerület csapata ellen lesz 2008.10.19.én 14 30 órakor.
 
 
Sárisáp - III. Kerület: 2-1
Nagyon jól jött a két pont a sárisápiaknak, akik a gyenge bajnoki rajt után egyre feljebb kúsznak a tabellán.
 
Dunaharaszti - Környe: 2-2
Balszerencsés mérkőzést vívtak az igen jól játszó újonc környeiek. Már 2-0-ra vezetett Birta Gábor mester gárdája, aztán szépítettek a hazaiak. Ezután a bíró lépett elő főszereplővé, és voltaképpen addig tartott a meccs, míg a dunaharasztiak ki nem egyenlítettek. A hazai a 94. percben sikerrel is jártak. A kulturáltan futballozó környeiek győzelmet érdemeltek volna.
Vasárnap 15 órakor Környén a Sárisápot fogadja a környei együttes.
 
További eredmények
Törökbálint - Szigetszentmiklós: 1-3
Balatonlelle - Móri SE: 0-1
Csillaghegy - Soroksár: 1-5

Siófok II. - Csepel: 1-2

Az NB III., Duna-csoport állása (KLIKK!)

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió