Labdarúgó NB II.: Meglepő hazai vereség

 
 Az NB II. Nyugati csoportjában a tatabányaiak voltak az esélyesebbek, mégis meglepő vereséget szenvedtek a 13. fordulóban a nagy múltú Integrál DAC együttesétől. (2008.11.01.)
Az NB II. Nyugati csoportjában a tatabányaiak voltak az esélyesebbek, mégis meglepő vereséget szenvedtek a 13. fordulóban a nagy múltú Integrál DAC együttesétől. (2008.11.01.)
 
FC Tatabánya–Integrál-DAC SE
0–1 (0–0)
Tatabánya, 1000 néző, vezette: Vad II. István (Szalai Z., Tóth I.)
FC TATABÁNYA: Dénes – Almási, Nagy Cs., Mátyus, Gellér (Vámosi Cs. –, 70.) – Kollár, Farkas V., Vass N. (Dombai V. –, 74.), Béres F. – Flores, Faragó (Kertész, 55.). Vezetőedző: Octavio Zambrano
INTEGRÁL-DAC: Deli Z. – Csikós, Hegedűs N., Szabadfi – Barics (Pál Sz., 64.), Müller Zs., Laki, Bozsik J. (Lajtos, 30.), Ludánszky – Bali P., Szűcs L. (Fleischhacker, 55.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc
Gólszerző: Bali P. (0–1) a 67. percben
Kiállítva: Béres (utánrúgásért) a 49. percben
 
Ez nem hiányzott. A tatabányaiak eddigi remek szereplését beárnyékolja a váratlan verség. Győzelem esetén egészen más esélyekkel folytathatta volna a bányászvárosi legénység a bajnokságot. Igaz, egy félidőn át 10 emberrel küzdeni az egyébként nem rossz képességű győriekkel szemben, fiaskó elfogadató magyarázat.
 
Octavio Zambrano: – Olyan mérkőzés volt, amelyen mindkét csapat nyerhetett volna. Viszont a kiállítással abszolút felborult az egyensúly, és már csak becsületből küzdöttünk. 
Lengyel Ferenc: – Régóta várunk erre a megérdemelt győzelemre, amit nagymértékben a védelmünknek köszönhetünk.
 
 A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

NB II. Nyugati csoport /KLIKK!/

 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió