Labdarúgó NB II.: Fölényes győzelem pénteken

 
 A hét végi országos serdülő atlétikai bajnokság miatt pénteken játszotta le NB II-es bajnoki mérkőzését a tatabányai gárda. Ez a nap jól bejött Octavio Zambrano gárdájának. FC Tatabánya - Dunaújvárosi FC 4-0. (2008.09.19
 A hét végi országos serdülő atlétikai bajnokság miatt pénteken játszotta le NB II-es bajnoki mérkőzését a tatabányai gárda. Ez a nap jól bejött Octavio Zambrano gárdájának. FC Tatabánya - Dunaújvárosi FC 4-0. (2008.09.19.
 
FC Tatabánya - Dunaújvárosi FC 4-0 (3-0)
 
FC Tatabánya: Dénes Zsolt - Almási László, Nagy Csaba, Mátyus János, Gellér Gábor - Kollár Dániel (Kertész Péter 59'), Farkas Viktor, Vass Norbert (Béress János 82'), Béres Ferenc - Jesus Angel Flores, Faragó Bence (Asztalos Dániel 66'). Vezetőedző: Octavio Zambrano.
 
Gólszerző: Béres Ferenc (2), Faragó Bence, Kollár Dániel
Piros lap: Mcmorris Andre Jordan
 
 Jól kezdődött az összecsapás a Bányász számára. A 12. percben egy szöglet után Béres Ferenc volt eredményes. Két percre rá pedig már két gól volt a különbség a két csapat között. Egy előre vágott labdát Kollár Dániel emelt át a rosszul kijövő kapuson, amit a középen érkező Faragó Bence könnyen az üres kapuba fejelt. A 25. percben egy szöglet után Mcmorris a vendégek játékosa a gól vonalról ütötte ki a labdát, amiért a játékvezető büntetőt ítélt és kiállította a dunaújvárosi játékost. A tizenegyest Mátyus János a kapu fölé lőtte. A félidő vége előtt Béres Ferenc szabadrúgásból volt eredményes. A szünetre a tatabányai játékosok megnyugtató előnnyel mehettek pihenni. A második játékrészben megpróbálták a vendégek irányítani a játékot, de nem tudtak gólhelyzetet kialakítani. 74. percben Kollár Dánielt ugratták ki és magabiztosan a kapus mellett a hálóba lőtte a labdát. Voltak még lehetőségek a hazaiak előtt, de ezek sorra mind kimaradtak, így maradt a magabiztos 4 :0-ás győzelem. Ezzel 4 találkozó óta tartó veretlenségi szériája van a gárdának. Remélhetőleg jövő héten Százhalombatta ellen folytatódik ez a jó sorozat. Ki kell emelni a tatabányai halóőrt Dénes Zsoltot,akinek nem tudtak betalálni a kapujába. Ilyen utoljára a 2006/2007-es szezonban a 27. fordulóban volt. Azóta minden bajnoki mérkőzésen legalább egy gólt kapott a kék-fehér együttes. Gratulálunk neki és a csapatnak ehhez a jó eredményhez!
 
Octavio Zambrano: - Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a Dunaújváros ellen, akár több góllal is nyerhettük volna a találkozót.
 
Az NB II. állása
 
1. 
Gyirmót
7
16
2. 
Győr II.
7
16
3. 
Felcsút
7
14
4. 
Budaörs
7
13
5. 
Kaposvölgye
7
13
6. 
Pécs
6
10
7. 
ZTE II.
7
10
8. 
Lombard FC
7
9
9. 
Integrál DAC
7
8
10. 
FC Tatabánya
7
8
11. 
Ajka
7
8
12. 
Baja
7
8
13. 
Sz.batta
7
8
14. 
Kozármisleny
7
7
15. 
Dunaújváros
7
3
16. 
Barcs
6
2
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió