Labdarúgó NB II.: Erre vártak a drukkerek

 
Megtört a jég. Az FC Tatabánya NB II-es focicsapata három vereség után idegenben diadalmaskodott. Erre már nagyon vártak a szurkolók. (2008.09.01.)

Megtört a jég. Az FC Tatabánya NB II-es focicsapata három vereség után idegenben diadalmaskodott. Erre már nagyon vártak a szurkolók. (2008.09.01.)

 
Barcs – FC Tatabánya 2-3 (1-0)

Barcs, 500 néző, vezette: Erdős (Viszolka, Kis Z.)

 FC Tatabánya: Dénes Zsolt, - Almási László, Vámosi Csaba, Nagy Csaba, Gellér Gábor, - Asztalos Dániel (Szolnoki Péter 67'), Farkas Viktor, Vass Norbert (Jakab János Róbert 37'), Kollár Dániel, - Jesus Angel Flores (Nagy Richárd 90'), Béres Ferenc. Octavio Zambrano.
 Gólszerzők: Kordé Zoltán (2) ill. Gellér Gábor, Kollár Dániel, Béres Ferenc

 Megvan az első győzelem! Megtört a hosszú ideje tartó nyeretlenségi sorozat, és végre egy mérkőzés után a tatabányai labdarúgók örülhettek. Nehéz találkozó várt a csapatra, mivel egy olyan ellenféllel kellet játszaniuk, akiknek nem sikerült ez a szezon, úgy ahogy eltervezték. 3 forduló alatt 1 pontot tudtak csak gyűjteni. Nekik a hazai pályán csak a győzelem volt elfogadható eredmény. A mérkőzést a barcsi gárda kezdte jobban, és a 25. percben Kordé révén vezetéshez jutottak. A kék-fehér játékosok mindent megtettek az egyenlítésért, de nem sikerült egalizálni az eredményt az első játékrészben. A második félidő első 5 percében jött a szokásos gól, de most Gellér Gábor révén a Bányász egyenlített. 10 percre rá Kollár Dániel vette be a hazaiak kapuját, és ezzel vezetéshez juttatva a Tatabányát. Találat után jobbára mezőny játék folyt a pályán. A 80. percben Kordé volt újból eredményes és így 2 : 2-re módosította az eredményt. A lefújás előtt 1 perccel Béres Ferenc volt eredményes. Ez a találat végül a győzelmet érte az FC Tatabányának. Utoljára 2007 áprilisában tudott nyerni a csapat bajnoki mérkőzést idegenben a REAC ellen. Nagyon fontos győzelmet aratott az együttes, mivel vége tért egy hosszú rossz sorozat és talán elkezdődhet egy másik sorozat, a veretlenségi. Gratulálunk! Hajrá Bányász!

 Octavio Zambrano: – Sokkal többet szenvedtünk ezen a mérkőzésen, mint amennyit szenvedni kellett volna. Végig uraltuk a játékot, sok helyzetet kidolgoztunk, csak egy részét értékesítettük.
 

Az NB II. állása: 1. Pécs 4 9 2.  Gyirmót 4 7 3.  Integrál DAC 4 7 4.  Felcsút 4 7 5.  Győr II. 4 7 6.  Ajka 4 7 7.  Budaörs 4 7 8.  Kozármisleny 4 6 9.  Kaposvölgye 4 6 10.  Lombard FC 4 6 11.  Baja 4 6 12.  Sz.batta 4 5 13.  ZTE II. 4 4 14.  FC Tatabánya 4 3 15.  Dunaújváros 4 3 16.  Barcs 4 1

 
                                             (www.tatabanyafc.hu)
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió