Foglalkozás hölgy focistáknak

 
Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a férfi felnőtt megyeválogatott mellett női felnőtt válogatott csapatnak is foglalkozásokat biztosít a jövőben. (2015.05.25.)

Khéner László megyei igazgató Józsa Sándort (Fortuna SE) és Raffai Sándor (Környe SE) edzőket bízta meg a válogatott feladatokkal. Az első foglalkozás az oroszlányi műfüves pályán volt. A Környe SE, Fortuna SE Komárom és a Tatabányai Amazonok együtteséből válogatták ki a játékosokat.

 

Az első megmérettetés június 13-14-én lesz Budapesten, ahol öt régiós válogatott (Budapest, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest és Veszprém) női csapatai vesznek részt. Az NB I-es Dorogi Diófa alakulatából nem lehet játékos, mert NB I-es labdarúgó nem léphet pályára a tornán.

– A női labdarúgás terén is próbálunk évről évre előre lépni. Megyénkben tavaly ősszel indítottuk el U15-ös korosztályban a női csapatok tornarendszerét, nyártól pedig már bajnokság formájában U17-es női bajnokságot indít az igazgatóság. Bízom benne, hogy néhány éven belül az utánpótlás bajnokság mellett önálló megyei felnőtt női bajnokságot is el fogunk tudni indítani – tette hozzá Khéner László.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió