Az álom véget ért: Magyarország-Belgium 0:4

 
A magyar labdarúgó-válogatott élvezetes, sokáig nyílt mérkőzésen 4–0-s vereséget szenvedett Belgiumtól a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. (2016.06.26)  

EB logo

 

A nyolcaddöntő mérkőzéseinek párosítása:

 

Svájc - Lengyelország 1:1 (11-esekkel 4:5)

Horvátország - Portugália 0:1

Wales - Észak-Írország 1:0

Magyarország - Belgium 0:4

Németország - Szlovákia 3:0

Olaszország - Spanyolország 2:0

Franciaország - Írország 2:1

Anglia - Izland 1:2

 

 

Az álom véget ért: Magyarország-Belgium 0:4

A magyar labdarúgó-válogatott élvezetes, sokáig nyílt mérkőzésen 4–0-s vereséget szenvedett Belgiumtól a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

 

Nagy veszteség érte a magyar válogatottat, amikor még el sem kezdődött a mérkőzés. Kleinheisler László a bemelegítés közben megsérült, Pintér Ádám került helyette a kezdőbe. Természetesen nem estünk neki az ellenfélnek, de bunkerfutballt sem játszottunk, aminek viszont az lett a következménye, hogy a gyors és technikás belgák viszonylag könnyen a tizenhatosunkhoz értek.

 


A 10. percben volt idő felkészülni a veszély elhárítására, mégis csődöt mondott a védelmünk: Kevin De Bruyne szabadrúgásból ívelt a kapunk elé, Romelu Lukaku és Toby Alderweireld is teljesen üresen érkezett a labdára, amelyet utóbbi fejelt be. 0–1

 


Védőink a korábbiakhoz képest idegesebben játszottak, több pontatlan passzal segítették a belgákat, akik egyértelműen uralták az első félidőt. Ezzel együtt Thibaut Courtois tevékénysége sem csak társai buzdítására korlátozódott, több lövéssel is megtornáztattuk a Chelsea kapusát, nagyot azonban nem kellett védenie.

 

Nem Király Gáboron múlt a mérkőzés


Nem úgy Király Gábornak, aki csak a szünetig hétszer hárított – többször, mint bármelyik csoportmeccsen –, a legnagyobbat De Bruyne szabadrúgásánál, amelynél az ujjával tolt a lécre a labdát, bele is sérült kicsit.
A második félidő egy Eden Hazard-lövéssel és Király-bravúrral kezdődött. Ekkor Gera Zoltán már nem volt a pályán, a szünetben ugyanis Elek Ákos váltotta.

 


Ezt követően a mi perceink következtek, bátor, lendületes játékot mutattunk be, többet birtokoltuk a labdát, amelyet a belgák sokszor arra rúgtak ki, amerre álltak. Ez nem tetszett Marc Wilmotsnak, csapata gyorsan össze is kapta magát. Hazard továbbra is kedvére ficánkolt a magyar játékosok között, Lang Ádám és Elek is csak sárga lap árán tudta megállítani.

 


Nálunk is akadtak azonban jó teljesítmények, Lovrencsics például bátran meghúzott egy megkerülős cselt is – amely sikerült is –, a két-három belga védővel birkózó Szalai jól játszotta meg a labdákat, és a beadásokra is jól érkezett. Helyzetekben sem volt hiány, Pintér megpattanó lövése után Courtois-nak kellett nagyot nyújtóznia, Juhász éles szögből leadott lövésénél pedig már a belga kapus is csak szurkolni tudott azért, hogy a labda elkerülje a jobb alsó sarkot – jól szurkolt sajnos.

 


Szűk negyedórával a vége előtt három perc alatt eldőlt a mérkőzés. Előbb Hazard rúgatott gólt a csereként beálló Michy Batshuayival (0–2), majd villámgyors kontratámadás végén szép góllal tette fel a koronát a teljesítményére. 0–3
Bernd Storck mindent megpróbált, Nikolics Nemanja után Böde Dánielt is becserélte, ám így sem sikerült megszerezni a szépítő gólt, Yannick Carrasco viszont a 91. percben megszerezte a negyedik belga találatot is. 0–4

 


Érvényesült tehát a papírforma, Belgium jutott negyeddöntőbe, azonban a magyar válogatott újra bizonyította, hogy nem véletlenül jutott ki az Európa-bajnokságra, az egyik nagy esélyessel szemben is élvezetes és sokáig nyílt mérkőzést játszott.

 

Fantasztikus: Csoportelső a magyar csapat!

A magyar labdarúgó-válogatott 3–3-as döntetlent játszott Portugáliával a franciaországi Eb-n, ezzel megnyerte az F-csoportot. A mieink vasárnap 21 órától, Toulouse-ban játszanak a nyolcaddöntőben Belgiummal.

 

Ronaldo ugyan két gólt rúgott, de mi lettünk a csoportelsők!



LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG
F-CSOPORT, 3. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–Portugália 3–3 (1–1)
Lyon, Parc Olympique Lyonnais. V: Martin Atkinson (angol)
MAGYARORSZÁG: Király – Lang, Juhász, Guzmics, Korhut – Gera (Bese, a szünetben) – Lovrencsics (Stieber, 83.), Elek, Pintér, Dzsudzsák – Szalai (Németh, 71.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck
PORTUGÁLIA: Rui Patrício – Vieirinha, Pepe, Ricardo Carvalho, Eliseu – Joao Mário, William Carvalho, Moutinho (Renato Sanches, a szünetben), André Gomes (Quaresma, 61.) – Cristiano Ronaldo, Nani (Danilo, 81.). Szövetségi kapitány: Fernando Santos
G: Gera (19.), Dzsudzsák (47., 55.), ill. Nani (42.), Cristiano Ronaldo (50., 62.)


A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
IZLAND–AUSZTRIA 2–1

 


A F-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1. MAGYARORSZÁG 3 1 2 – 6–4 2 5
2. Izland 3 1 2 – 4–3 1 5
3. Portugália 3 – 3 – 4–4 0 3
4. Ausztria 3 – 1 2 1–4 –3 1

 

Portugáliát az előző tíz alkalommal nem sikerült legyőzni, és bár ezt az átkot most sem sikerült megtörnünk, nem állhattunk fel – vagy ülhettünk le – elégedetlenül a mérkőzés után, amely nem mellesleg a legjobb volt eddig az Eb-n. Bernd Storck lehetőséget adott azoknak a játékosainak is, akik eddig csak a pályán kívül érezhették át az Eb-hangulatot.

 


Hogy a portugál támadókkal meggyűlik majd a bajunk, az már az első negyedórában látható volt, Juhász Roland Cristiano Ronaldót, Guzmics Richárd Nanit tudta csak szabálytalanul megállítani, Guzmics sárga lapot kapott ezért. Hiába játszottak azonban enyhe fölényben az ibériaiak, mi szereztünk vezetést, nem is akármilyen góllal! Dzsudzsák Balázs jobb oldali szöglete után Cristiano Ronaldo fejelte ki a labdát, amelyet Nani még megcsúsztatott, Gera Zoltán mellel maga elé tette, majd dropból a bal alsó sarokba bombázott. 1–0

 


Gera Zoltán 37 évesen és 61 naposan lőtte csodálatos gólját. Nála idősebben csak egy játékos, az osztrák Ivica Vastic (38 év, 256 nap) talált be Európa-bajnokságon. A magyar válogatottban viszont Gera lett ezzel a legaggabb gólszerző, Kiprich Józsefet megelőzve. A Ferencváros játékosának ez volt a 25. gólja a nemzeti csapatban.

 


Örömünket az sem tudta nagyon csökkenteni, hogy ezután Juhász és Gera is „besárgult". Az már annál inkább, hogy a 42. percben Portugália egyenlített. Cristiano Ronaldo pazar passzal hozta helyzetbe a keresztbe mozgó Nanit, aki a rövid alsó sarokba lőtt, a becsúszó Guzmics, majd Király Gábor sem tudott hárítani. 1–1
A szünetben mindkét kapitány cserélt egyet, nálunk Bese Barnabás váltotta Gerát – ezzel minden játékosunk bemutatkozott az Eb-n –, az ellenfélnél az ifjú titán Renato Sanches állt be Joao Moutinho helyére.

 

 

A második félidő jobban nem is kezdődhetett volna, Dzsudzsák Balázs megpattanó szabadrúgásával ugyanis újra előnybe kerültünk. 2–1

 


Sokáig nem örülhettünk, és erről Cristiano Ronaldo tehetett, aki Joao Mario jobb oldali beadása után sarokkal juttatta a kapuba a labdát. 2–2

 


Az őrület azonban ezzel még közel sem ért véget. Újabb magyar szabadrúgás következett, megint Dzsudzsák állt oda, és bár ezúttal elakadt a labda a sorfalban, visszapattant hozzá, befelé húzott, és lőtt. A labda pedig újra bepattant, csak ezúttal nem André Gomesről, hanem Naniról. 3–2

 

 

A középpályán könnyen átszaladtak a csapatok, így történhetett meg, hogy Elek Ákos óriási helyzetbe került egy gyors ellentámadásunk végén, de a kapufa megmentette a portugálokat.

 


Az utolsó húsz percben inkább a portugálok nyomtak, de be kellett érniük a döntetlennel. Ezzel ők is továbbjutottak, mi pedig megnyertük az F-csoportot. Ez azt jelenti, hogy vasárnap 21 órakor, Toulouse-ban lépünk pályára a nyolcaddöntőben Belgium ellen.

 

 

 

Magyarország már a 16 között!

Németország a C-csoport utolsó mérkőzésén 1:0-ra legyőzte Észak-Írországot, így a magyar válogatott - legrosszabb esetben is csoportharmadikként - mindenképpen ott lesz az EB 16 legjobb csapata között! Persze várjuk meg a holnapi napot, hiszen a portugálok elleni meccsen tovább lehet fényezni az eddigi jó szereplést!

Így ünnepelte a továbbjutást a magyar csapat!

 

Magyarország-Izland 1:1

 

Nem túlzás, a továbbjutásért lépett pályára Bernd Storck együttese szombaton Marseille-ben. Az Izland elleni összecsapásra több mint 15 ezer, közel 20 ezer magyar drukker kísérte el a nemzeti együttest, és a szurkolók fenomenális hangulatot teremtettek a kikötővárosban – már az összecsapás kezdete előtt is.

 

Storck Fiola Attilára sérülés miatt nem számíthatott, a felcsúti jobbhátvéd posztján Lang Ádám kapott lehetőséget, így középen Juhász Roland lett Guzmics Richárd párja. Juhásznak ez volt a 92. fellépése címeres mezben, amivel az örökranglista harmadik helyén beérte Fazekas Lászlót, és már csak Bozsik József (101) és a kapuban 105. alkalommal álló Király Gábor van előtte. Az osztrákok ellen gólt szerző Szalai Ádám helyén Priskin Tamás kezdett, az első fordulóban ugyancsak betaláló Stieber Zoltán pedig Németh Krisztiánt szorította ki kezdőből.

 

Bátran kezdtük a találkozót: az UEFA statisztikái szerint az első húsz percben 69 százalékban volt nálunk a labda, de igazán nagy helyzetet nem tudtunk kidolgozni. Priskin fejese a kapu fölött szállt el, az ezúttal is jobbszélsőként játszó Dzsudzsák Balázs első löketét blokkolták, a második pedig mellé ment.
Aztán a 31. percben egy pillanatra elcsendesült a fantasztikus magyar tábor, amikor Kádár Tamástól játszi könnyedséggel vette el a labdát Jóhann Berg Gudmondsson, aki közelről lőtt, de Király hatalmas bravúrral hárított. Nem sokkal később Kleinheisler László csavart ballal kevéssel a jobb felső mellé.
Hiába támadtunk többet és hiába játszottunk jobban, Izland mehetett boldogan szünetre. A 39. percben Király kiejtette a labdát egy szögletet követően, majd Kádár előtt Aron Gunnarsson nagyot homorított, az orosz Szergej Karaszjov pedig a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt Gylfi Sigurdsson magabiztosan bevágta, az izlandiak egygólos előnnyel várhatták a folytatást. 1–0

 

Fordulás után is mi voltunk aktívabbak, ami a támadásokat illeti, az első olyan lehetőségünk, amelynél felpattantunk helyünkről, a 64. percben adódott, de Nagy Ádám túl sokat hezitált az ötös sarka közelében.

Storck nem várt sokáig: a 67. percben pályára küldte Nikolics Nemanját és Böde Dánielt. Utóbbinak jó emlékei vannak az északi szigetországokról – októberben Feröer ellen a kispadról beállva duplázott.
Aztán Dzsudzsák kísérletezett kétszer szabadrúgásból, de mindkét alkalommal Hannes Halldórssoné lett a labda. Böde fordulásból lőtt, de lövése gyengére sikeredett.
A hajrában bosszantó hibákat követtünk el, egyre frusztráltabbak lettünk, de erőfeszítéseinknek meg lett a gyümölcse: a 88. percben sikerült egyenlítenünk. Nagy Ádám nagyszerűen passzolt Nikolicshoz a jobbon, akinek centerezését követően Birkir Már Saevarsson – a gólra éhesen a nyakában lógó Bödét megelőzve – a saját kapujába juttatta a labdát. Öngól! 1–1
Az utolsó percben az izlandiak a tizenhatosunk vonaláról, középről lőhettek szabadrúgást Lang szabálytalansága után, de szerencsére a labda elakadt a sorfalban, és az ismétlés sem talált kaput.


A magyar válogatott négy ponttal áll az F-csoportban. Az esti Ausztria–Portugália meccs eredményétől függetlenül a harmadik helynél hátrébb már nem végezhetünk a kvartettben, ami továbbjutással kecsegtet.
A csoportok első két helyezettje és a négy legjobb harmadik helyezett továbbjut a nyolcaddöntőbe. Jelen állás szerint a legjobb harmadikak a három-három ponttal álló Szlovákia, Észak-Írország páros.

 

Fiola nem játszhat szombat este

 

„A családomtól kaptam a legtöbb erőt, utánam és talán előttem is ők voltak a legboldogabbak a keddi gólomnál” – válaszolta Szalai arra a kérdésre, kik tartották benne a lelket a nehéz időszakban.

 

„Várom a lehetőséget, mindenki szeretne játszani, természetesen én is, remélem, így is lesz. A térdem már teljesen rendben van” – nyilatkozta a korábban sérüléssel bajlódó, az első meccsen a kispadon ülő Elek Ákos.
A DVTK középpályása eddigi egyetlen válogatott gólját éppen Izland ellen szerezte négy évvel ezelőtt, azt a találkozót 4–0-ra megnyertük. Elek elmondta, akkor sokan nem értették, miért ilyen könnyű ellenfelet választottunk a felkészülési meccsre… A középpályás hangsúlyozta, először is játszani szeretne, aztán jöhet újra a gól is.
„Nagyon tisztelem mostani ellenfelünket, mert nagyon erős csoportból jutott ki az Eb-re. Bízom benne, hogy félelmetes szurkolóink támogatásával ezen a mérkőzésen is sikeresek leszünk, ismét valami nagyot alkothatunk” – fogalmazott a szombati erőpróbával kapcsolatban Szalai Ádám.
Elek Ákost a folytatásról kérdezték, számolgat-e már a csapat. „Nagyon egyszerű a képlet: ha nyerünk, továbbjutunk” – jelentette ki.
„Végre elértük, hogy ne csak a hoki, kézilabda, úszás és más sportágak sikerei után lássuk együtt örülni az embereket, hanem futballmeccs miatt is. Végre magyar mezekben ülhettek a kivetítők elé, s nem olasz és más válogatottak dresszében egy nagy futballtornán. Ez a legfontosabb” – mondta a szurkolókról Szalai. A csatár az izlandiakkal kapcsolatban arra hívta fel a figyelmet, hogy fizikailag nagyon erősek és a rögzített helyzetek jelentik még az erősségüket.
Elek Ákos arról kapott még kérdést, hogy Fiola Attila sérülése miatt milyen átszervezés várható. Elmondta, erre a szövetségi kapitánynak kell válaszolnia, de túl nagy átszervezés nem várható.

 


„A győzelmet követő eufória után most már a következő meccsre kell koncentrálnunk. Ez technikailag és taktikailag is más mérkőzés lesz, mint a keddi volt. Nagy nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező ellenfél vár ránk, nagyon nehéz lesz. Engem nem lepett meg Izland Portugália elleni szereplése, mert tudom, hogy mire képes az ellenfelünk” – nyilatkozta ezt már Bernd Storck.

A szövetségi kapitány a leendő kezdőcsapatról nem kívánt beszélni, de azt elismerte, hogy Fiola sérülése miatt változtatásra kényszerül. Ugyanakkor részleteket a jobbhátvéd állapotáról sem árult el. Bernd Storck hangsúlyozta, eddig is megoldotta az ilyen helyzeteket és ez ezúttal is így lesz.
„Természetesen egy ilyen győzelem után megnőnek az elvárások, de most már nem szabad, hogy az első meccs eufóriája befolyásoljon minket. A következő feladatra kell koncentrálnunk” – mondta Storck, aki kérdésre válaszolva hangsúlyozta, nem egyezne ki előre a döntetlennel, ez nem az ő stílusa, győzelemre játszunk.

 

 

Szenzációs magyar győzelem!

 

F-CSOPORT, 1. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–AUSZTRIA 2–0 (0–0)
Bordeaux, Nouveau Stade de Bordeaux, 34 424 néző. Vezette: Turpin (francia)
MAGYARORSZÁG: Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera, Nagy Á. – Dzsudzsák, Kleinheisler (Stieber, 79.), Németh K. (Pintér Á., 89.) – Szalai (Priskin, 69.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck
AUSZTRIA: Almer – Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs – Baumgartlinger, Alaba – Harnik (Schöpf, 78.), Junuzovic (Sabitzer, 59.), Arnautovic – Janko (Okotie, 65.). Szövetségi kapitány: Marcel Koller
Gólszerző: Szalai (62.), Stieber (87.)
Kiállítva: Dragovic (66.)


Az ijesztő kezdés, David Alaba kapufája után gyorsan rendezte sorait a magyar válogatott, aminek bizonyítéka egyfelől a következő osztrák támadások veszélytelenségében, másfelől az első fél órát jellemző statisztikákban érhető tetten.
Nemcsak a labdabirtoklásban voltak jobbak a mieink (55:45 százalék), hanem a labda járatásában is: többet és pontosabban passzoltak, amivel sikerült elejét venni annak, hogy az osztrákok gyorsítsák a játékot.
Más kérdés, hogy az ekkor elsősorban az osztrákok lefékezésére összpontosító Storck-csapatnak támadások építésére nem sok energiája maradt. Ellenfelünk mindenesetre szembesült azzal, amire alighanem készült is: ha nyerni akar, kevés helyzetből kell gazdálkodnia.


A játékrész hajrájában két lehetőségük nyílt a pirosaknak: Zlatko Junuzovic távoli lövésénél Király Gábor már nem először mutatta meg, hogy Eb-korelnökként is jók a reflexei, majd a bal oldalon megszökő Marko Arnautovic kissé mély beadása után Martin Harnik magától hibázott.
A játékrész végére maradt egy hatalmas magyar lehetőség is, Kleinheisler László kiugratását követően Dzsudzsák Balázs jobbal gyatrán a hosszú sarok mellé lőtt. Ha másra nem, arra azért jó volt ez az akció, hogy óvatossá tegye ellenfelünket.
A második félidő elejének is megvolt a maga ijesztő pillanata (egy balról érkező osztrák beadásnál Guzmics Richárd csúnyán elvétette a labdát), de megint rendeződtünk, az első negyedórában sokat volt nálunk a labda. S hogy mi is ijesszünk, Dzsudzsák egy hatalmas távoli lövéssel igencsak megtornásztatta Robert Almert.


S ezt követte válogatottunk közelmúltjának talán legzsúfoltabb és legtöbbet ígérő nyolc perce:
• előbb megsérült és cserét kért az osztrákok egyik legfontosabb játékosa, Junuzovic;
• egy Kleinheislerrel lebonyolított remek összjáték után a néhány perccel korábban még kifütyült, játékával addig sok gólveszélyt valóban nem jelentő Szalai Ádám közelről bepréselte a vezető gólt, nem mellesleg újabb érvvel alátámasztva, hogy Bernd Storck kiváló érzékkel hoz személyi döntéseket (1–0);

• néhány perccel később Aleksandar Dragovic a magyar 16-oson belül rátartott Kádár Tamás lábára – ezzel egyszerre „harcolt ki” magának piros lappal felérő második sárgát és tette sípszó utánivá Hinteregger kapunkban landoló bombáját…
Vezettünk, emberelőnybe kerültünk, az ellenfél két hatalmas pofontól rogyadozott – mi kell még?!


A kérdés már csak az volt, hogy a hirtelen roppant kedvezővé váló szituációval élünk-e. Éltünk!
Próbáltuk tartani a labdát, a kettős hátrányba kerülő osztrákokon egyre inkább elhatalmasodott a tanácstalanság, és a kínálkozó létszámfölényes megugrásaink egyikéből a nem sokkal korábban becserélt Stieber Zoltán csodálatos gólt emelt, biztossá téve a remek győzelmet. 2–0

Folytatás szombaton Izland ellen!

 

 

 

Lovrencsics nem, Kádár talán

Bernd Storck szövetségi kapitány Kádár Tamásról nem mondott biztosat, Lovrencsics keddi játékát azonban kizárta. A sajtótájékoztatót követő edzésen ennek megfelelően csak a bokasérülésből lábadozó Kádár vett részt, a térdét fájlaló Lovrencsics nem. Mint ismert, a magyar válogatott kedden 18 órakor Bordeaux-ban, Ausztria ellen kezdi meg az Európa-bajnoki szereplést.

 


Storck elmondta, hogy mély talajra készülnek az esős idő miatt. A sajtótájékoztatón szintén részt vevő Dzsudzsák Balázs hozzáfűzte ehhez: előzetesen Bordeaux-ban számítottak a legmelegebbre, ehhez képest szakad az eső. Ugyanakkor Storck szerint ez nem jelenthet gondot, mindkét csapat így is a saját játékát próbálja majd játszani.
Szövetségi kapitányunkat arról is faggatták, hogy gondolkodásban, tempóban eléri-e már a kívánt szintet a csapat. A szakember válasza: a felkészülési meccseken megmutatta a csapat, hogy sokat fejlődött ezen a téren.
„Az első meccs mindig nagyon fontos, hiszen ez meghatározhatja a folytatást. Tudjuk, hogy mire számíthatunk” – válaszolta egy másik kérdésre Storck, hozzátéve: természetesen nem szeretnénk nyeretlenül hazautazni a tornáról.

 

„Az Ausztria elleni mérkőzések nagy történeti múltra tekintenek vissza – mondta a keddi erőpróbáról Storck. – Örülök, hogy az Eb-n is összejött ez a párosítás. Az Európa-bajnokság a játékosok számára is nagy pillanat, szeretnénk bebizonyítani, hogy nem érdemtelenül vagyunk itt. Hosszú évtizedek után szerepelhet ismét nagy tornán a magyar csapat, és ezt nagyon megérdemelték a játékosok.”
Az osztrák játékosokról szólva Storck hangsúlyozta: tisztában vannak vele, milyen magas szinten, milyen erős ligákban játszanak az osztrákok, de megfelelően felkészültünk belőlük.

 

Kassai vezeti az Eb nyitómeccsét

Máris komoly feladatot kapott Kassai Viktor a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A tatabányai sípmester a kontinenstorna nyitómérkőzését, a pénteken 21 órakor kezdődő Franciaország-Románia összecsapást dirigálja. (2016.06.08)

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a cikkében megemlíti, hogy Kassai korábban a 2011-es Bajnokok Ligája döntőt (Barcelona–Manchester United) vezette, a 2016-os fináléban pedig negyedik játékvezetőként tevékenykedett.
Kassai csapatának további tagjai Ring György, Tóth Vencel, Bognár Tamás és Farkas Ádám lesznek. A negyedik játékvezető a holland Björn Kuipers lesz. Az UEFA eddig mindössze a nyitó találkozó játékvezetőjét jelentette be, a további küldések későbbre várhatóak.

 

 

A Labdarúgó EB csoportkörének eredményei:

A CSOPORT

fra Franciaország  2 -  1 Románia rom  
Saint-Denis2016. 06. 10. 21:00
alb Albánia  0 -  1 Svájc sui  
Lens2016. 06. 11. 15:00
rom Románia  1 -  1 Svájc sui  
Párizs2016. 06. 15. 18:00
fra Franciaország  2 -  0 Albánia alb  
Marseille2016. 06. 15. 23:00
sui Svájc  0 -  0 Franciaország fra  
Lille2016. 06. 19. 21:00
rom Románia  0 -  1 Albánia alb  
Lyon2016. 06. 19. 21:00

B CSOPORT

wal Wales  2 -  1 Szlovákia slo  
Bordeaux2016. 06. 11. 18:00
eng Anglia  1 -  1 Oroszország rus  
Marseille2016. 06. 11. 21:00
rus Oroszország  1 -  2 Szlovákia slo  
Lille2016. 06. 15. 15:00
eng Anglia  2 -  1 Wales wal  
Lens2016. 06. 16. 15:00
slo Szlovákia  0 -  0 Anglia eng  
Saint-Étienne2016. 06. 20. 21:00
rus Oroszország -  3 Wales wal  
Toulouse2016. 06. 20. 21:00

C CSOPORT

pol Lengyelország - Észak-Írország nir  
Nizza2016. 06. 12. 18:00
ger Németország  2 -  0 Ukrajna ukr  
Lille2016. 06. 12. 21:00
ukr Ukrajna  0 -  2 Észak-Írország nir  
Lyon2016. 06. 16. 18:00
ger Németország  0 -  0 Lengyelország pol  
Saint-Denis2016. 06. 16. 21:00
nir Észak-Írország  0 -  1 Németország ger  
Párizs2016. 06. 21. 18:00
ukr Ukrajna  0 -  1 Lengyelország pol  
Marseille2016. 06. 21. 18:00

D CSOPORT

tur Törökország  1 -  0 Horvátország cro  
Párizs2016. 06. 12. 15:00
esp Spanyolország  1 -  0 Csehország che  
Toulouse2016. 06. 13. 15:00
che Csehország  2 -  2 Horvátország cro  
Saint-Étienne2016. 06. 17. 19:00
esp Spanyolország  3 -  0 Törökország tur  
Nizza2016. 06. 17. 21:00
cro Horvátország  2 -  1 Spanyolország esp  
Bordeaux2016. 06. 21. 21:00
che Csehország  0 -  2 Törökország tur  
Lens2016. 06. 21. 21:00

E CSOPORT

ire Írország  1 -  1 Svédország swe  
Saint-Denis2016. 06. 13. 18:00
bel Belgium  0 -  2 Olaszország ita  
Lyon2016. 06. 13. 21:00
ita Olaszország  1 -  0 Svédország swe  
Toulouse2016. 06. 17. 15:00
bel Belgium  3 -  0 Írország ire  
Bordeaux2016. 06. 18. 15:00
swe Svédország  0 -  1 Belgium bel  
Nizza2016. 06. 22. 21:00
ita Olaszország  0 -  1 Írország ire  
Lille2016. 06. 22. 21:00

F CSOPORT

aus Ausztria -  2 MAGYARORSZÁG hun  
Bordeaux2016. 06. 14. 18:00
por Portugália  1 -  1 Izland izl  
Saint-Étienne2016. 06. 14. 21:00
izl Izland  1 -  1 MAGYARORSZÁG hun  
Marseille2016. 06. 18. 18:00
por Portugália  0 -  0 Ausztria aus  
Párizs2016. 06. 18. 21:00
hun MAGYARORSZÁG  3 -  3 Portugália por  
Lyon2016. 06. 22. 18:00
izl Izland  2 -  1 Ausztria aus  
Saint-Denis2016. 06. 22. 18:00
 

 

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió