A Lábatlan lett a kupagyőztes

 
Szombaton rendezték a Komárom-Esztergom labdarúgó megyei kupa döntőjét. Negyedóra után a Lábatlan szerzett vezetést, sőt, a szünetre már kettő volt az előny. A második félidőben ugyan szépített a Tát, de a vendégcsapat további gólokkal bebiztosította győzelmét. (2016.06.14)

A kupát átadók. 

A második félidő is lábatlani találattal indult, majd egy kiállítást váltott gólra a Tát. Az emberhátrányban focizó Lábatlan így is gólt tudott szerezni a 70. percben, amivel el is döntötték a találkozót.

 

 A díjakat dr. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, Khéner László MLSZ megyei igazgató és Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, az MLSZ megyei elnökségi tagja adta át. A megyei elnökség döntése alapján a győztes 250 000 Ft, a második helyezett 150 000 Ft támogatásban részesült.

 

Komárom-Esztergom megyei kupadöntő:

 

Táti SE - Lábatlani ESE 1-4 (0-2)

 

Tát: Szabó D. - Kiss D. (Koller T., 66.), Katona, Kovács (Palincsár, 68.), Felföldi (Hédl, 80.), Szoboszlai, Pázmándi (Béres, 76.), Méhes, Lohner (Nagy Sz., 76.), Tóth D., Tillman.

Lábatlan: Lakatos - Lengyel (Vida, 80.), Engelbrecht (Király K., 77.), Varga, Gimesi, Király Z. (Budaházi, 72.), Schalk (Németh V., 67.), Szenes (Frei, 72.), Nagy, Galba, Mann.

Gólszerzők: Katona K. (62.), illetve Szenes (16.), Schalk (39.), Mann (59.), Nagy A. (70.)

Kiállítva: Gimesi (62.)

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió