Vízen is jó evezősök

 
A téli felmérők és ergométer bajnokságok után vízen kellett számot adni evezőseinknek, a téli felkészülésük eredményességéről. (2012.04.09.)  

A téli felmérők és ergométer bajnokságok után vízen kellett számot adni evezőseinknek, a téli felkészülésük eredményességéről. (2012.04.09.)

 

A Magyar Evezős Szövetség, Csepelen, 6 kilométeren rendezte meg évadnyitó, hosszú távú, evezős versenyét. A verseny a válogatott kerettagok részére kötelező volt, és a kerettagságok elnyerésének első állomását is jelentette. A megmérettetésen az ország 18 egyesületének versenyzői álltak rajthoz.

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete 3 versenyszámban indította versenyzőit.

Az esztergomi GAÁL T. BENEDEK, a férfi ifjúságiak 22 fős mezőnyében, nem kis meglepetésre, válogatott társait is megelőzve, I. helyezést ért el! Kitűnő időeredményével a felnőtt mezőnyben is második helyen végzett volna.

Az esztergomi egylet másik utánpótlás válogatott kerettag versenyzője, SZLOVÁK BENCE, serdülő kora ellenére, az ifjúsági könnyűsúlyúak mezőnyében állt rajthoz, ahol az előkelő IV. helyen végzett. Elsőéves felnőttként induló BAJAI TAMÁS, a 18 fős felnőtt mezőnyben XII.helyezést ért el.

                            
Mármarosi Győző
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió