Szlovák Bence újabb nagy sikere

 
A Magyar Evezős Szövetség szakmai vezetése, minden korosztályra kiterjedő válogató versenyt írt ki, a 2012. évi nemzetközi versenyekre történő csapat összeállítások érdekében. (2012.04.20.)

A Magyar Evezős Szövetség szakmai vezetése, minden korosztályra kiterjedő válogató versenyt írt ki, a 2012. évi nemzetközi versenyekre történő csapat összeállítások érdekében. (2012.04.20.)

 

A megrendezett 14 versenyszámban, az ország 18 egyesületének versenyzői álltak rajthoz, a Velence-tavi evezős pályán.

Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete 7 versenyzőjét indította a megmérettetésen.

A férfi felnőtt egypárevezősök között, az esztergomi BAJAI TAMÁS az előfutamok során kiesett a további versenyekből. Hasonló helyzetbe került GAÁL T. BENEDEK is, aki a hosszú távú versenyen aratott győzelme után,  dobogós  esélyesként állt rajthoz, de az előfutamban elért 3. helyezésével nem került tovább a középfutamokba.

 Várható volt SZLOVÁK BENCE jó szereplése, aki előfutam győzelme után a döntőt is megnyerte, a férfi serdülő egypárevezősök mezőnyében. Ugyanebben a versenyszámban, az esztergomi GAÁL BOTOND, az előfutamából tovább jutva, a döntőbe az előkelő 4. helyezést szerezte meg.

 Az esztergomi leányok közül mindhárom versenyző sikeresen vette az előfutamokat és döntőbe kerültek. A leány serdülő egypárevezősök között induló KIFFER DORINA futamgyőzelemmel került a döntőbe, ahol ezüstérmet nyert.

A leány serdülő kettőpárevezősök között induló FÉSŰS FANNI-MARJAI FANNI páros a 4. helyen ért célba. A fiúk edzője Búza József, a leányok felkészítője Fiala József volt.

                                 Mármarosi Győző

 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió