Győztes Tatai Bürokraták

 
A Tatai Polgármesteri Hivatal sárkányhajó csapata évek óta minden helyi rendezvény keretében megtartott versenyen elindul, amely győzelemmel kezdte az idényt. (2012.07.12.)

A Tatai Polgármesteri Hivatal sárkányhajó csapata évek óta minden helyi rendezvény keretében megtartott versenyen elindul, amely győzelemmel kezdte az idényt. (2012.07.12.)

 

Nagyon komoly kis gárdáról van szó, amely évente már áprilistól konditeremben készül az elkövetkezendő viadalokra. Aztán jönnek az Öreg-tavi tréningek. Meg is van ennek a kemény munkának az eredménye, hiszen az idén is megnyerték a hagyományos VI. Tata-Kupa amatőr sárkányhajó versenyt.

        – Ebben az évben a legjobb eredményt a Víz-, Zene-, Virág Fesztiválon megrendezett kistérségi amatőr sárkányhajó versenyen értük el, amelyen szoros és izgalmas hajrában az első helyet szereztük meg. Az edzéseknek köszönhetően nagyon összekovácsolódott csapatunk jött létre, nagyon jó hangulatban telnek a felkészülések, melyben óriási segítséget kapunk a profi Tatai Sárkányhajó Egyesülettől. A közeljövőben velük együtt tartunk egy jó évadzáró bulit, amelyen felelevenítjük az év nagy versenyeinek izgalmas pillanatait – mondta örömmel a viadal után Beigelbeck Edit csapatkapitány, a hivatal adóügyis előadója.

   A Tatai Bürokraták néven induló győztes csapat tagjai: Hanesz József, dr. Sándor Éva, Nemes Sándor, dr. Fogarasi Richárd, Huszti Tamás, Varga András, Bera Barbi, Bakos Zsolt, Tóth Judit,

Görözdiné Vojnits Klára, Szabó Kata, Lengyel Levente, Schaffer Péter, Schäfferné Czirok Vera,

Kiss Zsolt, Hamar Tamás, Nagy Attila, Mericza Nóra (dobos) és Beigelbeck Edit.

Péntek Sándor

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió