Evezősök szárazon és vízen

 
Az Esztergomi Evezősök Hajós Egyletének utánpótlás korú versenyzői, a MOB. Sport XXI.Program vízi nyitányaként, Budapesten megrendezett „evezős-duatlon” versenyen vettek részt. A versenyen a11- 16 éves korosztály versenyzői, további korcsoportokra bontva, álltak rajthoz, melyek során azonos távú evezést és futást kellett teljesíteniük. (2016.05.10)

Evezés

A 11-12 éves fiúk, 2000 méter evezés és 2000 méter futás versenyében Balog Csaba bronzérmes, Szívós Márton IV.-Szgeti Ferenc IX. helyen végzett. Ezzel az eredményükkel a korcsoport csapatversenyének ezüstérmét is elnyerték.

A 13-14 éves fiúk versenyében, a 2x 3000 m. távon, a 35 fős mezőnyben , Bencze Bendegúz a IX. Balog Gábor a XXIV. helyen végzett. Azonos versenytávon, de a 15-16 évesek korcsoportjában, Farkas Márton V. lett.


A 15-16 éves leányok versenyében Ruzsits Dorottya ezüstérmes, Szívós Nóra pedig VI.


A verseny lehetőséget biztosított olyan kezdő versenyzők indítására is, akiknek a vízen való evezős tudásuk még nem tette lehetővé a versenytávok önálló leevezését, Ők az evezést ergométeren teljesíthették. A 15-16 éves leányok 2 x 3000 méteres versenyén, a dobogós helyeket az esztergomiak szerezték meg: Malinkó Anna aranyérmes, Négyesi Noémi ezüstérmes, Erős boglárka bronzérmes.


A 13-14 éves fiúk innovációs versenyszámában VIII. Barna Csanád, X. Domokos Mihály lett. A 15-16 éves fiúk versenyében, Magyari Dávid a VI. helyezést szerezte meg.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió