Evezés: Válogatott válogató Szegeden

 
 A hétvégén rendezte meg a Magyar Evezős Szövetség a szegedi nemzetközi evezős pályán, az év első válogató versenyét, amelyen az esztergomiak szépen helytálltak. (2008.04.29.)  

Evezés: A válogatott válogató Szegeden

 A hétvégén rendezte meg a Magyar Evezős Szövetség a szegedi nemzetközi evezős pályán, az év első válogató versenyét, amelyen az esztergomiak szépen helytálltak. (2008.04.29.)
  Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete 3 fiú ifjúsági és 2 női ifjúsági versenyzőjével állt rajthoz. A válogatott egységek összeállítását szolgáló tájékoztató jellegű versenyen az esztergomi fiúknak nem sikerült a döntőbe jutni.

Az esztergomi, női ifjúsági versenyző azonban sikeresen vették az akadályokat. Sáska Beának és Gaál Dorottyának az előfutamok és középfutamok során sikerült a továbbjutás.

Sáska Bea a VI. még Gaál Dorottya a VIII. helyen ért célba.

Sáska Beáta ezzel a helyezésével bekerült a csehországi Brno-ba utazó csapatba, ahol a győri Horváth Katalinnal, kettőpárevezősben állhat rajthoz.

 Szombat és vasárnap, Szegeden nemzetközi verseny keretében folytatódtak a küzdelmek, ahol 17 magyar és 14 külföldi klub, a magyar és a szlovák válogatott tagjai álltak rajthoz.

Az esztergomiak közül ismét a leányok remekeltek. A magyar ifjúsági „B”válogatottként rajthoz álló Gaál Dorottya – Sáska Bea kettős a IV. helyen végzett.

A második napon,a női ifjúsági egypárevezősök mezőnyében  Sáska Bea aranyérmet szerzett. Ugyan ebben a mezőnyben Gaál Dorottya a VI. helyen végzett.
A Mosonmagyaróvár-Esztergom-Csepel versenyegyesülés, női serdülő négypárban, az esztergomi Kónya Rebeka aranyérmes lett. A férfi ifjúsági egypárevezősök mezőnyébe V. helyezést ért el Ignácz Tamás.

Júniusban a Velencei-tavon megrendezésre kerülő Olimpiai Reménységek nemzetközi versenyére, a serdülő korosztály részére a nemzetközi versenyen keretében, egypárevezősben és kettőpárevezősben felmérésekre került sor. Női serdülő kettőpárevezősben Kónya Rebeka a csepeli Bene Viktóriával VI. helyen végzett.

A férfi serdülő kettőpárban a Bajai Tamás-Kovács Álmos egység a magyar csapatok között a VI. legjobb időt evezte.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió