Evezés: Jók az esztergomi fiatalok

 
 A Magyar Evezős Szövetség elkészítette a 2007. év utánpótlás-nevelés egyesületi rangsorát. Az országos listán az országos bajnoki eredmények alapján az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete az előkelő 11. helyezést érte el. Patrónos-program. (2007. 12. 12.)

A Magyar Evezős Szövetség elkészítette a 2007. év utánpótlás-nevelés egyesületi rangsorát. Az országos listán az országos bajnoki eredmények alapján az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete az előkelő 11. helyezést érte el. 
 „PATRÓNUS-PROGRAM” Esztergomban 
 Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Sport Szakállamtitkársága által, a fiatal edzők szakmai fejlődésének elősegítése, az edzői hivatás népszerűsítése érdekében „Patrónus- programot” hirdetett meg. A pályázati kiírás értelmében, 21 sportágban, 23 edzőpáros részére biztosított, foglalkoztatásuk érdekében anyagi támogatást, 1 éves időtartamra. A kiírás szerint, az edzőpáros fiatal, patronált tagjának főállású, a tapasztalt patrónus edzőnek mellékfoglalkozású alkalmazási lehetőséget biztosítva. A foglalkoztatásokkal járó munkaadói közterheket a foglalkoztató sportszervezetnek kell biztosítania. Az evezős sportágban elnyerhető 1 páros lehetőségét, a Magyar Evezős Szövetség javaslatára, az ÖTM. az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete, mint patronáltnak és a Budapesti Külker Evezős Klub részére, mint patrónusnak ítélte oda.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió