Diákolimpia a Velence-tavon

 
A Velence-tavon rendezték meg a Sport XXI. és diákranglista versenyt, amelyen jól szerepeltek a Tata-Tóvárosi Vízisport Egylet fiataljai. (2015.09.22.)

Kis klubunk szép sikereket ért el a szeptember 19-i Velence tavi összevont evezős verseny fordulóiban! Az év során folyamatosan erősödő időeredmények az idei csúcsformát érték el a mai napon. Versenyzőink egész augusztusban kitartóan készültek a megmérettetésre, ami a verseny futamidejében is erőteljes javulásokat jentett. Kimagasló teljesítményt nyújtott Bereczki Péter, a ki az 1000m-es Sport XXI futamban első helyezést, a Diákranglista 500 m-es futamban II. helyezést ért el. Maga a Diákolimpia rendkívül nehéz előfutamok sorozata volt. Minden induló egységünknek 5-6-7 fordulós előfutamban kellett helytállnia, ahonnan esetenként csak 1-1 versenyző jutott tovább. Egységeink közül ezekben a versenyszámokban egyedül Koch Balázsnak sikerült a holnapi döntőbe kerülnie. Balázs így a Fiú 12 éves 1X futamban eséllyel indul az 1-6 helyezésért.
Az igen erős mezőnyben figyelemre méltó volt a többiek előző versenyekhez képest nyújtott teljesítménye is. Ők ugyan éremhelyezést nem értek el, de kivétel nélkül, szorosan ott voltak a mezőnyben. Szívből gratulálok a versenyzőinknek. A kitartó munka meghozta az eredményt!

A tataiak diákolimpia helyezései:
Fiú 1x 12 éves: Koch Balázs előfutam 2. hely/ Döntő vasárnap
Vegyes 2x: Bereczki Levente-Papp Réka előfutam 5. hely
Fiú 1x 13 éves: Bereczki Péter 2. hely
Leány 1x 13 éves: Hrubos Lora 5. hely
Férfi 2x Bereczki Levente és Áron előfutam 5. hely
Sport XXI. 1000m:
Fiú 1x 13 éves: Bereczki Péter 1. hely
Diákranglista 500m:
Leány 13 éves 1x Hrubos Lora 5. hely
Fiú 12 éves 1x Koch Balázs 4. hely
Fiú 13 éves 1x Bereczki Péter 2. hely

 

Hajszállal a harmadik után!

A diákolimpia döntő futamában Koch Balázs a Fiú III. korcsoport 1X futamában 4. helyezést ért el, kevesebb, mint fél hajóval lemaradva a bronzéremről. Kemény küzdelemben, remek finissel, szoros befutóval küzdötté magát Balázs az előkelő negyedik helyre!

 

Domonkos Ágnes

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió