Aranyat hoztak a sárkányhajósok Kimléről

 
A tatai Sínen Túliak Baráti Társasága és a Komáromi Városi Sport Egyesület közös csapata a közelmúltban Kimlén, a harmadik alkalommal megrendezett Szigetközi Sárkányhajó Fesztiválon vett részt és remek eredményt ért el. (2016.07.06)

3, Szigetközi Sárkányhajó Fesztivál

 

A csapat két távon, 200 és 2000 méteren indult. A rövidebb távon, ahová 17 csapat nevezett, a tataiak és a komáromiak az előfutamon elért időeredményük alapján azon hat csapat egyike lettek, akik bekerültek a Divízió 1-es kategóriába, vagyis a profik mezőnyébe. Újabb két futam után a vegyescsapat bejutott a döntőbe, itteni sikerével pedig aranyérmet szerzett. A 2 km-es távon, ahol üldözéses versenyt rendeztek, 10 csapat közül végül ismét az STBT-KVSE vegyes bizonyult a legjobbnak, újabb aranyérmet szerezve.

 

A legénységi névsor: dobos: Herczeg Erzsébet. Evezősök: Kerék Ildikó, Pető Ildikó, Halász Gabriella, Koronczi Erzsébet, Hacsáné Éberle Zsunanna, Szokolai Katalin, Bagócsi Katalin, Székely Mária, Czunyi Zsolt, Berencei Zoltán, Dr. Gallai Gábor, Károlyi László, Vörös Zoltán, Sthál Péter, Nagy József, Viszólai Péter, Marics László, Sümeg Antal, Székely Attila, Mester András. Kormányos: Seper Árpád.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió