Tatabányai bronz a gyorskorcsolya VK-n

 
A magyar női váltó - soraiban a tatabányai Keszler Andreával - országos csúccsal az A döntőbe kerülve bronzérmes lett a világ egyik leggyorsabb jegén Calgaryban. A 33 nemzet 81 női és 80 férfi sportolójával rendezett szezonnyitó rövidpályás gyorskorcsolya világkupa tíz döntőjéből hétben ott voltunk, és két-két arany és bronzéremmel zárt a csapat. (2016.11.07)

Keszler Andrea VK bronzérmes Calgaryban


A szám világbajnoka, Liu Shaolin Sándor 500 méteren első egyéni világkupa aranyérmét is megszerezte 40.342-es idővel az elődöntőben teljesített országos csúcsjavítását, a 40.500-ot is felülmúlva előzte meg a világot. Öccse, Liu Shaoang Ádó 1000 méteren legjobb egyéni eredményével, 1:23.600-val futott bronzérmet.

Liu Shaolin Sándor aranyérmes

 

Férfi váltónk: Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang Ádó, Liu Shaolin Sándor és Oláh Bence aranyérmes 6:52.123-mal, míg női váltónk: Bácskai Sára Luca, Jászapáti Petra, Keszler Andrea és Kónya Zsófia országos csúccsal az A döntőbe kerülve bronzérmes lett a világ egyik leggyorsabb jegén Calgaryban.

A női váltó bronzérmes lett

 

A 33 nemzet 81 női és 80 férfi sportolójával rendezett szezonnyitó világkupa tíz döntőjéből hétben ott voltunk. Jászapáti Petra az elődöntőben 500 méteren ismét országos csúcsot javított 42.895-ös idővel. A döntőben negyedik helyen végzett. A világ élvonalában Magyarország.

A magyar csapat a Calgary VK-n

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió