Júniusban újra jön a Tatai Nagy Sportágválasztó

 
A jól ismert sportágak mellett különleges mozgásformákat is kipróbálhatnak azok, akik ellátogatnak a V. Tatai Nagy Sportágválasztóra. A június 8-9-én megrendezett eseményen több mint 25 sportág mutatkozik be. A korábbi években óriási érdeklődés kísérte a Tatai Nagy Sportágválasztót, tavaly is több ezer ember fordult meg a rendezvénynek otthont adó Tatai Olimpiai Központban. A szervezők bíznak abban, hogy idén is hasonló érdeklődés kíséri majd az eseményt. (2018.05.30)

A Nagy Sportágválasztó célja egyrészt segítséget nyújtani azok számára, akik mozogni vágynak, de még nem találták meg az „igazit”, vagyis az adottságaikhoz és igényeikhez illő sportágat, amely valóban rendszeres mozgásra ösztönözné őket. A másik cél a kevésbé ismert sportágak népszerűsítése – különösen, hogy ezek között olyanok is szép számmal akadnak, amelyekben világszinten nagyszerű eredményekkel büszkélkedhetnek a magyarok.

Az esemény egyes helyszínein profik bemutatóit és nyílt edzéseket láthat majd a közönség, illetve a vállalkozó kedvűek belekóstolhatnak egy-egy számukra szimpatikus sportágba, edzők segítségével.

A Tatai Nagy Sportágválasztóra június 8-9-én kerül sor, a Tatai Olimpiai Központban (Tata, Baji u. 21.) 9:00 és 16:00 óra között.
A rendezvény első, pénteki napjának délelőttjére a pedagógusok kíséretében érkező óvodai és iskolai csoportokat várják a szervezők, 14:00 órától azonban már mindenki számára nyitott az rendezvény. A szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé és a családoké.
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A szervezők az óvodás korúaktól a nyugdíjasokig minden érdeklődőt szeretettel várnak. Hiszen a sportot sosem lehet elég korán kezdeni – és sosem késő újrakezdeni, esetleg belevágni egy egészségesebb életmód megvalósításába.

Tatai Nagy Sportágválasztó - 2018

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió