Jubilált a TABAK judo szakosztálya

 
20. alkalommal tartották meg a cselgáncs Mikulás-kupát Tokodaltárón. A TABAK judo szakosztálya Tokodaltárói Gárdonyi Géza általános iskola tornatermében rendezte meg nemzetközi Mikulás kupáját. (2014.12.13.)

A nagyszabású sporteseményen 18 egyesület /két szlovák csapat Gutáról és Érsekújvárról/ 216 versenyzője vett részt, gyermek, diák és serdülő korosztályban! A verseny kezdete előtt a Kangoo Dorog fitnesz csapata szórakoztatta a nagyérdeműt majd a hölgyek és a hazai egyesület tagjai cukoresővel árasztották el a gyerekeket. A hivatalos megnyitó 11 órakor vette kezdetét, amelyre meghívást kapott Popovics György a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés elnöke, Petrik József Tokodaltáró polgármestere, Székely Gabriella az általános iskola igazgatója és Kovács Sándor a TABAK elnöke.

A házigazda és egyben a konferanszé szerepét maga a szakosztályvezető, Sziklai Béla látta el. A szakosztályvezető mondandóját egy telefonhívás szakította meg, elnézést kért és ezt követően egy bejelentést is tett, nevezetesen hogy megérkezett a Mikulás. Hatalmas ováció közepette, a gyermekek nagy örömére a Mikulás bevonult a küzdőtérre. A szépszámú vendégsereg pedig örömmel nyugtázhatta, hogy a „hívatlan” vendég nem jött üres kézzel. Az ajándékosztást követően a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a megjelenteket, kiemelve a hazai egyesület húsz év alatt elért érdemeit. Zárszavában további sok sikereket kívánt a TABAK judo szakosztályának. A megyei önkormányzat serlegekkel és érmekkel is támogatta a sportesemény megszervezését. A „D” korosztályos játékos vetélkedő judokái léptek először a tatamira. A nézők a kisgyermekek küzdelmeit nézve, elismerésüket fejezték ki a gyermekek felkészültségét látva. A küzdelmek a Diák ”A”,”B”,”C”és serdülő korú gyermekek mérkőzéseivel folytatódtak.

A küzdelmes versenyen a TABAK versenyzői az alábbi helyezéseket érték el:Első helyezettek: Kara Angéla, Kurucz Csaba, Ghete Bence, Walczer Bálint, Krieger Mátyás Második helyezett: Hartmann Petra Harmadik helyezettek: Kicsindy Anna, Koller Zsombor, Erdélyi Máté, Tímári Enikő A nap fénypontja a csapatverseny eredményhirdetése volt. Első helyezett lett a Leányvár csapata, második a Tatabányai Nebuló Csapata és a harmadik helyen pedig a NICSI csapata végzett Győrből. A verseny végén Sziklai Béla szakosztályvezető megköszönte a megjelent egyesületek részvételét, illetve köszönetét fejezte ki a sportesemény lebonyolításában résztvevő szülőknek, gyermekeknek és segítőinknek. Aki ott volt megelégedéssel nyugtázhatta, hogy méltóképpen sikerült megünnepelni a 20. jubileumi Mikulás kupát Tokodaltárón.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió