Birkózás: Fényes érmek Ausztriából

 
Az elmúlt hétvégén ismét két fronton képviselték a klubot Tatabányai SC birkózói. Míg a fiatalabbak az osztrák fõvárosban, Bécsben szerepeltek rendkívül eredményesen, Ungi Lajos az ifjúsági korcsoport válogató versenyén lépett szõnyegre Budapesten. (2008. 02. 05.)
Fényes érmek Ausztriából
             

Az elmúlt hétvégén ismét két fronton képviselték a klubot Tatabányai SC birkózói. Míg a fiatalabbak az osztrák fõvárosban, Bécsben szerepeltek rendkívül eredményesen, Ungi Lajos az ifjúsági korcsoport válogató versenyén lépett szõnyegre Budapesten.

A szakosztály egyik kiválósága, Ungi Lajos az ötödik helyen végzett a Csepel SC csarnokában rendezett szabadfogású válogató versenyen.

 - Nagyon örülök, hogy Bécsben folytatódott a sikeres szereplésünk, hiszen fiataljaink komoly teljesítményt értek el. Öt ország – Ausztria, Szlovénia, Csehország, Lengyelország – képviselõi mellett szerepeltünk a versenyen, amelyen két aranyérmet szereztünk. Külön kiemelhetõ Árvai Márk és Majer Balázs teljesítménye, hiszen a két fiú - akik azon felül hogy megnyerték súlycsoportjukat - az idei évben már harmadik versenyüket nyerték. A csapatversenyben az elkelõ harmadik helyezést sikerült megszereznünk – értékelt Katona Géza, majd hozzátette: a fiatal Ungi Lajos remekül helyt állt az ifik válogató versenyén.
 
Eredmények:
Öt nemzet versenye, Bécs
 
Diák B kategória:

Árvai Márk 29 kg I. hely

Majer Balázs 35 kg I. hely

Diák A kategória:

Hornyák Lajos 41 kg III. hely

Bányai Ákos 41 kg IV. hely

Lányok:

Réczi Bianka 32 kg II.hely

Nõk:

Bacsa Nikolett 48 kg III. hely

A csapatversenyben III. Tatabányai SC
 
 
Ifjúsági szabadfogású válogató, Budapest – Csepel.

Ungi Lajos 58 kg V. hely

 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió