Tatabányai sikerek az atlétika ob-n

 
Az atléták felnőtt és serdülő korosztályos országos csapatbajnokságának a székesfehérvári ARAK Utánpótlás Akadémiai Sportcentrum adott otthont. Hoffer Krisztina, Áts Viktória, Misák Dominika és Fischer Patrik is országos bajnok lett. (2016.09.23)

Hoffer Krisztina bajnok lett hármasugrásban

 

Az őszi versenyprogram legrangosabb viadalán a Tatabányai SC-Geotech gárdája az ARAK akadémiával karöltve közös csapatként - Pannon Duó néven - szerepelt és így együtt értek el szép sikereket. Az elszámolás végén a „vegyes csapat” az országos rangsor hetedik helyezését szerezte meg, megismételve ezzel az előző év eredményét.

 

A tatabányai sportolók közül Hoffer Krisztina hármasugrásban nyújtott teljesítménye feltétlen kiemelendő. Ebben az évben minden megmérettetésén maga mögé utasította riválisait, miközben a győzelem mellett egy szép egyéni csúcsnak is örülhetett a szakosztály. Rajta kívül érmes helyezést szállított a gerelyhajításban második Schmölcz Márk Xavér és a 10 kilométeres gyaloglásban harmadikként célba érő Bagdány Tomasz.

 

A TSC-Geotech felnőtt atlétái ezzel befejezték az éves versenysorozatot és rövid pihenő után az ősszel kezdetét veszi a felkészülés a fedettpályás idényre.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió