Tájfutó utánpótlás edzőtábor Tatán

 
2008. augusztus 4-7-ig (hétfő-csütörtök) utánpótlás edzőtábort tartanak a fiatal tájfutóknak.  A négynapos találkozóra bárki jelentkezhet július 15-ig. (2008.07.03.)
Tájfutó utánpótlás edzőtábor Tatán
 

2008. augusztus 4-7-ig (hétfő-csütörtök) utánpótlás edzőtábort tartanak a fiatal tájfutóknak.
 A négynapos találkozóra bárki jelentkezhet július 15-ig. (2008.07.03.)

  A szállás (900 Ft/fi/nap) Tatán lesz tornateremben, és mintegy hatvan fiatal jelentkezését tudják elfogadni a szervezők. A tájfutóknak csak hálózsákot kell vinniük magukkal, szivacsot kapnak a házigazdáktól. Étkezés: Reggeli, ebéd, vacsora 1500 Ft/fő/nap.

Az edzések Tata környékén, új térképeken, négy nehézségi foknak megfelelően lesznek. Kulturális programról is gondoskodnak a szervezők. Az edzések után, vagy napközben Tata nevezetességeit is láthatják majd a fiatalok, de a vértesszöllősi múzeum megtekintése valamint fürdés a Fényes-fürdőn is szerepel a programban.

Az MTFSZ támogatni kívánja a nyári utánpótlás edzőtáborokat. Ennek pontos összegéről csak a létszám ismeretében tudunk nyilatkozni. (Kb. 2000 Ft/fő). Az egy főre jutó összeget a létszám pontos ismeretében számolják ki.

 Jelentkezés és információ: 2008 július 15-ig Gera Tibornál a 70/382-4673-as telefonszámon vagy e-mailen: gera.tibor@freemail.hu
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió