Minimarathon - Szombaton megmozdul a város

 
Augusztus 6-án rendezik a XXXIII. Tatai Minimaratont, a város futóversenyére eddig online 353-an neveztek előre, s bár az internetes nevezési lehetőség már lezárult, személyesen természetesen lehet még jelentkezni a versenyzők soraiba, pénteken (aug.05.) 15 és 19 óra között, valamint szombaton (aug.06) 10 és 15 óra között a Magyary Zoltán Művelődési Központban. (2016.08.04)

33. Minimarathon - Tata

 

A 14 km-es egyéni és csapatversenyt 1984 óta rendezik meg városunkban, Varga István egykori kezdeményezésére. A megmérettetés, a szeptemberi Wizz Air Budapest Félmaraton hivatalos felkészülési versenye is egyben.

 

A Tatai Minimaraton nemcsak több mint 3 évtizedes hagyománya miatt különleges, hanem mert útvonala körbevezeti a résztvevőket a város természeti és épített örökségén, Tata legszebb pontjain, idén a megújult Kossuth teret is érintik majd a versenyzők. Természetesen ebben az évben is segítik önkéntesek az esemény lebonyolítását, szombaton közel 100 önkéntes dolgozik majd azon, hogy a verseny feledhetetlen élményt nyújtson sportolóknak és szurkolóknak egyaránt. A futók 7 frissítő állomáson haladhatnak keresztül, a rajt 16 órakor indul a Magyary Zoltán Művelődési Központtól, amely ezen a hétvégén egyben versenyközponttá is alakul. Az eredményhirdetés a hétvégi „Neszmélyi Borünnep és Halnapok” helyszínén, a Kastély téren lesz majd.

 

A 2016-os Tatai Minimaratont Tata Város Önkormányzata, a Trans-Sped Csoport, a KEM SZÖSZ Szabadidő és Természetjáró Szövetség, a Vidanet és a Derik Hungária Kft. támogatja. Idén a Trans-Sped Csoport biztosítja a férfi versenyzők serlegeit, valamint a teljes mezőny érmeit, míg a női kategória serlegeit a KEM SZÖSZ támogatásával adják majd át.

 

Várunk mindenkit szeretettel, akár sportolóként, akár szurkolóként érkezik, találkozzunk szombaton!

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió