Kiválóan szerepeltek a TSC-Geotech ifjúsági és jun

 
A Budapestben rendezett, az országos élmezőnyt felvonultató két korosztályos döntőn kiválóan szerepeltek a tatabányai TSC-Geotech sportolói. A szakági sikereket nézve az ugrók jártak az élen, akik három bajnoki címet és két dobogós helyezést szereztek, míg a gerelyhajító szakág egy bajnoki címmel és egy bronzéremmel gazdagította a szakosztály sikereit. A futók pontszerző helyen végezte, úgy hogy nincs oka szomorkodni az edzőknek és a szakosztály vezetőinek. (2018.09.03)

A legeredményesebb tatabányai atléta Gerics Roland volt, aki a hármasugrás versenyszámát nagy csatában nyerte meg és távolugrásban ezüstérmet szerzett. Áts Viktória hármasugró reménység javuló formában egyre biztatóbban szerepel, mely jó előjel az Ifjúsági Olimpiai Játékok előtt, amelyet Buenos Airesben rendeznek. Salamon András is kitett magáért, mert a döntőben ugrott eredményével magabiztosan utasította maga mögé ellenlábasait.

Természetesen a szakosztály edzői elégedettek lehetnek a dobók teljesítményével is, ahol is Misák Dominika visszavágott a nyáron elszenvedett vereségéért ellenfelének és kiváló idei eredménnyel tudott ligadöntő aranyérmert szerezni.
Ezeket a versenyeket követően atlétáinkat az országos csapatbajnokság várja, mely az év egyik legfontosabb versenye, ahol a székesfehérvári ARAK csapatával közösen indulva az I.-VI. helyezés elérése az elsődleges cél.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió