Augusztus 1.: minimarathon

 
Harminckettedszer várják a sportolni vágyókat a Minimarathonra, Tata nemzetközi futóversenyére ezúttal augusztus 1-jén, szombaton. (2015.07.01.)

Az 1983 óta rendezendő rangos nemzetközi utcai futóversenyen Tata legszebb részein - a két tó partján, a vár körül, az Angolparkban – áthaladó versenyzők sportolás közben gyönyörködhetnek a természeti és épített környezet remekeiben. A csodálatos környezet, a tóparti sétányok csendje és a kis utcák varázsa feledtetik a tűző nap és a verseny megpróbáltatásait. A Minimarathonra Németországból, Erdélyből, Felvidékről, Olaszországból és természetesen hazánk minden részéből várják a futókat, sokan már most jelezték részvételi szándékukat.

A tudnivalókról Schäfferné Czirok Vera, az önkormányzat sportreferense számolt be.

  • A verseny, mint mindig most is 16 órakor kezdődik. A szokásos 14 kilométeres táv az idén lerövidül 13 kilométerre a Kossuth téri átépítések miatt. A különböző korosztályok számára több kategória is van, mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. A háromfős váltó is marad. Előnevezésre is van lehetőség a város honlapján keresztül. Az előnevezettek a versenyközpontban pénteken és szombaton a kijelölt helyen vehetik át rajtszámaikat, s a nevezési díjat is itt kell rendezni. Helyszíni nevezéseket 15.15-ig fogadunk el – tájékoztatott a sportreferens.

 

A PROGRAM

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió