Atlétika/triatlon: Kostyál már nem triatlonista

 
  Az ORTRI (Oroszlány) kiváló triatlonistája Kostyál Ágnes (felvételünkön a tehetséges sportoló) a jövőben már csak atlétaként küzd a sikerekért. A tehetséges lány a Tatabányai SC-Geotechnél készül a versenyekre Kiss Antal edző irányításával. (2008.07.23.)
Kostyál már nem triatlonista
 
Az ORTRI (Oroszlány) kiváló triatlonistája Kostyál Ágnes a jövőben már csak atlétaként küzd a sikerekért. A tehetséges lány a Tatabányai SC-Geotechnél készül a versenyekre Kiss Antal edző irányításával. (2008.07.23.)
 
Most már választani kellett Kostyál Ágnesnek, hiszen a triatlon három száma közül a futás volt mindig az erőssége. Emellett az ORTRI 19 éves kiválósága atlétikai versenyeken is rendre bizonyította kivételes képességeit. Ági, bár egyelőre marad az ORTRI tagja, Tatabányán készül június vége óta, és már az atlétikának szenteli minden energiáját.
Szöllősi Miklós, a KEM Sportszövetségek Szövetsége főtitkára (egyben a TSC-Geotech és a megyei atlétikai szövetség főtitkára) megerősítette, hogy a tatabányaiak átvállalták  Ági felkészítését, és véleményük szerint atlétikában még igen sok sikert arathat az oroszlányi lány. Egyébként Licskó Csaba javaslata alapján született meg a döntés, Szöllősi Miklós pedig az olimpikon Füsti Edinához hasonlóan Kostyál Ági segítője is lesz a jövőben. Ági szakmai munkáját Kiss Antal, a TSC-Geotech atlétikai szakosztályának gyalogló és középtávfutó edzője irányítja a továbbiakban.  Természetesen az idei versenyeken és bajnokságokon Kostyál Ági még az ORTRI színekben versenyez, de edzéseit már Tatabányán végzi.
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió