Atlétika: Füsti Edina betegen is jó volt

 
  Tizenegy ország részvételével Csehországban, Podebrad városában válogatott atlétikai viadalt rendeztek, amelyen a  Tatabányai SC olimpikonja Füsti Edina ismét bizonyított.  A 20 kilométeres gyaloglás versenyszámában egyéniben a 6., csapatban pedig a 3. helyen végzett.(2008. 04.17.)
A TSC-Geotech Atlétikai szakosztályának kiválósága betegséggel bajlódva - csupán a csapat miatt - állt rajthoz a 20 km-es gyaloglás versenyszámában, ahol egyéniben 6.., csapatban 3. helyen végzett. Edina már a pekingi olimpiára készül, és ez a verseny nem is volt olyannyira fontos számára. Voltaképpen egy jó kis edzésnek számítható a podebradi viadal, amelyen megyénk kiválósága vigyázva egészségére, jól teljesített a nívós versenyen. Kiss Antal edző elégedett Edina teljesítményével, hiszen a 1:38,22-es időeredmény a körülményekhez képest jónak mondható. Edina orvosi javaslatra néhány nap pihenőt kapott.
Szöllősi Miklós, a megyei atlétikai szövetség főtitkára (egyben a KEM SZÖSZ főtitkára): – Füsti Edina olyan sportember, aki nem hátrál meg a nagy kihívásoktól. Ezúttal csapatérdekből állt rajthoz, és nagyban hozzájárult a 3. helyhez. Betegen is kiválóan gyalogolt, de hangsúlyozom, az igazi formáját Pekingben kell majd elérnie. Erre pedig igen megfontoltan és körültekintően kell időzítenie. Meglátják, Edina nagy eredményt fog elérni az olimpián, persze ehhez sok mindennek össze kell jönnie. Többek között kerülje a kellemetlen betegségeket.
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió