Kérdezzen szakértőnktől!

A tatai Fogarasiné dr. Kiss Zsuzsanna háziorvosként dolgozik a városhoz közeli Bajon, mellette vöröskeresztes segítőként is szívügye az egészséges életmód, az egészségnevelés.


Férje, Fogarasi Zsolt korábban aktívan sportolt, jelenleg három gyermekével (egy leány két fiú) rendszeresen fut, kerékpározik, lányuk az evezés sportágban is jeleskedik. Fogarasiné dr. Kiss Zsuzsanna futóversenyeken, gyalogló eseményeken rendre teljesíti a távokat, mellette még rendszeresen egészségügyi ellátást is biztosít. Tehát nemcsak papol, példát is mutat az egészségre nevelő programnak. Sportos család, amelyben mindenki alkatának, érdeklődésének megfelelően edzi testét.

Fogarasiné dr. Kiss Zsuzsanna elöljáróban hangsúlyozta, hogy általában egészségesen születünk, csak életünk során eltékozoljuk egészségünket, és ezt később visszavenni már nem nagyon nehéz. Ezért fontos hogy egészséges ételeket együnk, lehetőleg mozogjunk naponta, ismerjük a személyi higiéniát, menjünk el a szűrővizsgálatokra, legyen valami hobbink, járjunk közösségbe, mert a testi egészség mellé a lelki is igen fontos.
Név
E-mail cím
Kérdés
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió